Sand in the City: Bečka peščana plaža otvara letnju sezonu

24. apr 2018 u 14:45

Gastronomija, pesak, palme, muzika, odbojka na pesku i još mnogo toga možete doživeti ako posetite Bečku peščanu plažu - Sandinthecity.

(c) SandintheCity

Sand in the City („Sandinthecity“) je već dugi niz godina sastavni deo bečke letnje scene događanja. Sa sloganom „We chill the City“ takozvani  „klub na plaži u centru grada“ govori dovoljno o sebi. Smešten je u centru Beča u neposrednoj blizini Gradskog parka (Stadtpark), i nudi  veliki izbor aktivnosti od  gastronomije,  preko zabave i muzike do sportskih  aktivnosti. Klub poseduje teren za odbojku na pesku i čest je domaćin poznatih lokalnih di-džejeva. Jednom rečju ovde možete osetiti čari leta u  gradu, prepustite se uživanju i zaboravite na  svakodnevne brige i probleme. I naravno  s nogama u pesku, jer je ceo plato prekriven finim kvarcnim peskom.

Tri dana otvaranja sezone

Najveći bečki klub na „peščanoj plaži“ biće otvoren od 26. aprila do 1. septembra 2018., sa radnim vremenom od 14:00 do  00:00 časova (radnim danima i vikendom). Da sezona krene onako kako i zaslužuje ovo omiljeno letnje mesto Bečlija, oganizatori najavljuju izvrstan program i zabavu, i to tri dana, od četvrtka 26. aprila do subote 28. aprila 2018. Sandintheciti  će otvoriti svoju 12. sezonu novim tematskim fokusom „Austrija i njeni proizvodi“ iz sektora pića, hrane i naravno austrijskih muzičkih produkcija su u fokusu pod sloganom „ cool Spirit of Austria!“

 

Gastro plaža i sport

Ukopno 13 barova će raditi  u sezoni 2018. godine s brojnim koktelima i hladnim napitcima, internacionalnim jelima i naravno pivskim specijalitetima iz Stiegla, kao i  drugih proizvođača.

Kako se sve ne bi svelo na koktele i kulinarske užitke i opuštanje uz muziku, zaslužna su  2 vrhunski opremljena terena za odbojku na pesku sa mrežnim sistemima Funtec (beskonačno podesiva visina!) i kvarcni pesak gde zainteresovani mogu igrati preko celog dana,  do kasno u noć.

(c) Fb Sandinthecity

Tereni  za odbojku se mogu rezervisati isključivo on-lajn, raspoloživi termini su  17:00-19:00, 19:00-21:00  ili 21:00-23:00 časova. Cena po satu je  26€, a plaćanje se vrši na licu mesta! U cenu je uključeno korišćenje garderobe, tuša i sanitarnih čvorova.

(c) Fb SandintheCity – TIRZA

Deca su naravno dobrodošla u „Sandinthecity“ u pratnji roditelja ili pratioca,  i mogu se igrati u pesku. Nažalost, psi ne smeju da se pridruže!

Klub Sand in the City, postavlja se svake godine na mesto poznatog bečkog klizališta  i već je poznat i na internacionalnoj sceni. Turistički magazin “Bethere” i američki TV kanal CNN su „Bečku peščanu plažu“ 2013. godine, proglasili kao jednu od  najboljih,  među  10 evropskih gradskih klubova na plaži.

Adresa: Lothringerstraße 22, 1030 Wien
Radno vreme: od 14:00 do 24:00

 

Zvanična internet stranica

  • Besplatan ulaz
  • Površina 6000 m²
  • 850 sedećih mesta
  • dva profesinalna terena za odbojku
  • 13 barova sa hranom i pićem
  • gostovanje poznatih lokalnih di-džejeva

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava