Beč: Počele velike rasprodaje

27. dec 2017 u 13:25

Po tradiciji, uvek posle Božića, u bečkim prodavnicama znatno padaju cene i otpočinje zvanična zimska rasprodaja. Nudi se čak do 75% popusta na odeću, obuću, nameštaj, tehniku i ostalo. Naša redakcija pripremila je za Vas pregled najvećih rasprodaja u Beču. 

Zimsko sniženje u Beču je zvanično otpočelo u mnogim prodavnicama koje svojim kupcima nude bezbroj ponuda i popusta. Za robu koju ste kupovali pre Božića sada prodavnice nude od 35% do 75%  popusta. Rasprodaja će trajati još neko vreme, ali pojedine prodavnice nude posebne akcije  samo do poslednjeg radnog dana u ovoj godini tj. 30. decembra. Za razliku od njih, u drugim šopovima rasprodaje i dodatni popusti se najavljuju od 2. januara. Bilo koja da je opcija, velika zimska rasprodaja u Beču je započela i najbolje je ići u kupovinu što pre, jer će se najinteresantniji modeli  garderobe i obuće,tehničke robe i ostalog  po novim senzacionalnim cenama „ragrabiti“ odmah na početku rasprodaje.

Tehnika

Za ljubitelje tehnike pred Novu godinu se nudi veliki broj modernih proizvoda po izuzetno povoljnim cenama.

Media Markt u okviru svoje akcije  “Winter Spaß Verkauf” od danas do 5. januara nudi  veliki broj proizvoda po mnogo nižim cenama.

Red Zac do 10. januara organizuje “Langschläfertage” gde se posebno jeftini proizvodi nude od 11 sati, za one koji vole duže da spavaju.

Hofer u okviru svoje novogodišnje rasprodaje od danas štedljivim kupcima nudi Alexa-aparate, VR-naočare, kompjutere i tablete po vrlo niskim cenama. Od sutra su na programu još i razne alatke za domaćinstvo i hobi majstore.

Nameštaj

Konkurentska borba među prodavcima nameštaja traje cele godine, ali se oko Nove godine nude popusti koji prevazilaze sva očekivanja, pa je zato vredno prostudirati ponude i obnoviti nameštaj i kupiti kućne potrepštine po vrlo povoljnim cenama.

Kika i Leiner narednih dana na brojne proizvode daju novododišnje popuste do 70 posto. Rasprodaje su u toku i u ostalim poznatim kućama: XXXLutz, Möbelix i Möbel Ludwig.

Ikea u okviru svoje rasprodaje pod nazivom „Knut Sale“ do 7. januara 2018. svojim kupcima odobrava takođe brojne popuste, kao i firma Betten Reiter koja do 30. decembra nudi 25% popusta na celokupnu kupovinu.

Sportski artikli

Hervis do najdalje  30. decembra ljubitelje sporta želi da obraduje cenama koje su snižene i do 70 procenata. XXL Sports & Outdoor ne zaostaje, naravno, za svojim konkurentom i takođe učestvuje u novogodišnjim rasporadajama.

Shopping-centri

Novogodišnje rasporadaje počinju i u brojnim prodavnicama trgovinskih centara. U Donau Zentrum Einkaufszentrum i Wien Mitte – The Mall   u rasprodaji učestvuju brojne prodavnice, a u ostalim centrima se radi o pojedinačnim sniženjima u nekima od njih.

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava