Prijave u toku: Dečji muzički festival „Zlatna pčela“ u Beču

21. mar 2018 u 10:21

Udruženje A:KULTURA iz Beča vas poziva na dečiji muzički festival „Zlatna pčela“. Festival je namenjen deci i mladima uzrasta do 18 godina, a posednji rok za prijavu učesnika je 11. april 2018. Više detalja u tekstu.

Članovi udruženja A:KULTURA iz Beča organizuju, četvrtu godinu zaredom, dečiji muzičk festival  „Zlatna pčela“, gde mogu  učestvovati deca i mladi koji pohađaju muzičku školu ili imaju privatne profesionalne pedagoge. Zastupljeni su instrumenti: violina, klavir, harmonika i ostali.

Festival je namenjen deci uzrasta do 18 godina, a namera organizatora je da okupi decu soliste iz Beča, kao i njihove profesore i roditelje. Cilj festivala „Zlatna pčela“ je da populariše dečije muzičko stvaralaštvo.

Ovogodišnji festival se održava 18. aprila 2018. sa početkom u 18:30 časova.  Kao i predhodih godina za  muzički festival  „Zlatna pčela“, vlada veliko interesovanje, a  deca i mladi talenti se mogu prijavite za učešće do srede 11. aprila 2018. Prijave mogu biti pojedinačne ili grupne i  u različitim formacijama, na primer , kao hor  i slično.

Kontakt organizatora i prijave na office@akulturavienna.com ili na broju telefona 0660 488 0039 .
Kontakt osoba/organizator Milorad Samardžija.
Pozvani su i svi zainteresovani da budu u publici 18. aprila i prisustvuju ovom lepom muzičkom i umetničkom događaju.

Na krilima muzike: Tanja Paucanović i učesnice festivala „Zlatna pčela“

Program festivala „Zlatna pčela“

1. deo: mlađi učesnici do 18 godina – učenici muzičkih škola ili pripremljeni od strane profesionalnih muzičkih pedagoga.
2. deo: muzički pedagozi i budući muzički pedagozi odnosno studenti muzike – nastupiće sa posebnim programom koji je prilagođen uzrastu i ciljnoj grupi. Popularna klasika, popularni džez, etno džez poznata ili prepoznatljiva dela u ličnoj obradi i umetničkom doživljaju.
3. deo: muzičko i umetničko iznenađenje – gosti večeri.

Kada: 18.04. 2018. u 18:30h
Gde: Festsaal der Bezirksvorstehung 15, Rosinagasse 4,  1150 Wien

Ulaz: besplatan, uz dobrovoljni prilog
Info: www.akulturavienna.com

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava