Dijaspora TV: Vi ste nam najvažniji i naš najjači pokretač

31. dec 2013 u 15:40

Dragi naši gledaoci i čitaoci , Dijaspora TV vam želi uspešnu i srećnu Novu godinu! 

„Rastemo i razvijamo se“ – to su reči koje bi najkraće opisale našu misiju u godini na izmaku. Redakcija Dijaspora TV koja stoji iza vaše omiljene emisije i portala, uistinu je mnogo toga napravila u 2013. godini. Upijali smo nova znanja, delili ih sa Vama, napravili brojne emisije i reportaže. U septembru smo pokrenuli novi portal dijaspora.tv tako da nam je i pisana reč bila veoma bitna proteklih meseci. U svakoj vrsti komunikacije sa Vama smo istinski uživali.

Verujemo da je stalno usavršavanje i napredovanje važno za svakog pojedinca, ali i društvo u celini. Upravo takav stav je naš najjači pokretač.

 

Dijaspora on-line: Dijaspora na vezi

Najvažniji projekt naše redakcije svakako je bilo pokretanje portala dijaspora.tv
Dugo smo radili na njegovoj izradi  i veoma smo ponosni kako izgleda danas. Bilo je to vredno iskustvo budući da nam je to  prvi projekt ovog tipa.

Tokom cele godine grad Beč je bio u fokusu našeg izveštavanja  i saradnja sa mnogim važnim institucijama i organizacijama u cilju da Vama pružimo najvažnije informacije i novosti na maternjem jeziku.
Emisija Dijaspora Uživo je ove godine proslavila peti rođendan. Trudili smo se da i šestu godinu serijala započnemo sa novim sadržajima, da budemo uvek aktuelni i pre svega vama na usluzi.
Hvala vama dragi gledaoci i čitaoci , na ukazanom poverenju i na svim konstruktivnim komentarima tokom cele godine. Vaše mišljenje nam pomaže da saznamo da li idemo u dobrom pravcu i to nam je najveći pokretač za dalji rad.

Šta planiramo u 2014. godini

Imamo mnogo ideja ali osim što ćemo završiti projekte koji su u toku, neki novi su već u planu. Trudićemo se da svetlost dana ugleda još neki medijski projekat jer ipak je to ono što najviše volimo da radimo. Za portal dijaspora.tv imamo mnogo novih ideja, ostanite uz nas i uverićete se da smo kao i uvek originalni.
Najveća želja u Novoj godini nam je da se što više uključite u naš rad, da komentarišite, predlažete i pišete nam šta je za vas važno i zanimljivo. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Uključite se! Na taj način ćemo svi više učiti i napredovati.
Za kraj, želimo vam uspešnu i srećnu Novu Godinu!  Pronađite radost u svakom novom danu i  veselite se novim saznanjima.

“Nemojte se bojati  teških trenutaka, jer  najbolji dolazi iza njih.“
„SREĆNA VAM I BERIĆETNA 2014. GODINA“!

Vaša Dijaspora TV

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava