Das Bach Bachgasse 21,1160 Wien 15. dec 2017 u 20:00

Dobrotvorni koncert za Filipa – Line In i Dva druga apeluju na humanost!

Tri benda nastupaju 15. decembra 2017 u lokalu Das Bach (Bachgasse 21,1160 Wien) kako bi sakupili što više novca za pomoć dvogodišnjem dečaku Filipu Krivokući.

Dobrotvorni koncert za Filipa - Line In i Dva druga apeluju na humanost!

Filip Krivkuća 14.12.  slavi svoj 2. rođendan! I i dalje, nažalost, ne vidi, ali mu se ipak može pomoći lečenjem u Rusiji!

Humani ljubitelji punk rocka to mogu da učine na za sebe najprijatniji način posetom kocertu Dža ili Bu (Beograd), Soda & Gomorra (Beč) i Gužva u Bajt (Ljubljana). Prihod od  koncerta namenjen je za lečenje ovog dečaka iz Inđije. Mali Filip je rođen 2 meseca pre vremena. Kada je imao samo četiri meseca ustanovljena mu je na oba oka dioptrija od -8,5, a onda i potpuna disfunkcija očnih nerava. Mesečno samo za lekove dečakovi roditelji moraju da izdvoje po 75 evra mesečno. Za lečenje u Rusiji, koje bi ovom dvogodišnjem dečaku moglo povratiti vid, potrebno je najmanje 2.000 evra.

Za malog Filipa muzičari bendova Ateist rep i SNB iz Novog Sada su zajedno s grupom Ispad iz Banja Luke već organizovali jedan humanitarni koncert 23. septembra ove godine u Domu omladine u Rumi. Novac za lečenje, nažalost, još uvek nedostaje, pa se sada ovoj humanoj akciji pridružuju još tri benda koncertom u Beču. Koncert organizuju udruženja Line In i Dva druga

Ulaznice koštaju 20 evra.

Ako ne možete da dođete na ovu nesvakidašnju sirku, dvogodišnjem Filipu možete pomoći uplatom na žiro-račun, ako za praznike budete u domovini: 160-5800100732119-44.

Hvala vam!