GO4YU u IDEAHOUSE: Održan poslovni skup za saradnike u Beču

11. juna 2018 u 15:17

Kompanija GO4YU, članica Telekom Srbija grupe, održala je prezentaciju usluga i posebnih promocija saradnicima i partnerima iz Beča.

GO4YU U IDEAHOUSE

U petak 8. juna 2018. godine u poslovno medijskom centru IDEAHOUSE  u Beču,  održana je prezentacija usluga i posebnih promocija kompanije GO4YU,  saradnicima i partnerima iz Beča.

Kompanija GO4YU, članica Telekom Srbija grupe, na tržištu Austrije nalazi se od 2017. godine i pruža usluge gledanja televizije i fiksne telefonije.

Podsećamo, na teritoriji Austrije GO4YU je našoj dijaspori obezbedio dve usluge koje olakšavaju komunikaciju sa domovinom:

  • možete pratiti više od 200 domaćih i stranih TV kanala putem mobilne i Smart TV aplikacije, kao i risivera (set top box-a)
  • Homephone omogućava da uz kristalno čistu vezu zovete fiksne i mobilne brojeve Telekoma Srbije po najnižim cenama

GO4YU U IDEAHOUSE

Sa poslovnom orijentacijom kompanije, kroz prezentaciju usluga i proizvoda, svim prisutnima je predstavljena strategija unapređenja poslovanja, kao i određenih promotivnih akcija za korisnike, kao što su na primer, akcija 6+6 – gledaj domaće kanale 12, a plati 6 meseci i 12+12 – gledaj domaće kanale dve, a plati godinu dana!

Rade Marić, direktor marketinga i prodaje GO4YU i Predrag Simić direktor Službe za brigu o korisnicima GO4YU

Prisutnima  se na početku, rečima dobrodošlice, obratio direktor marketinga i prodaje, Rade Marić, a bogato ilustrovanu  prezentaciju, vodio je Predrag Simić, direktor Službe za brigu o korisnicima.

Jelena Radojković, direktor kompanije GO4YU prisustvovala je prezentaciji i nije skrivala zadovoljstvo što je imala priliku da se lično susretne i popriča sa saradnicima iz Beča i čuje njihove utiske, kako o predstavljanju kompanije na austrijskom tržištu, tako i o novim korisnicima, kojih iz dana u dan sve više.

Jelena Radojković, direktor GO4YU u razgovoru sa saradnicima iz Beča

Želje i potrebe korisnika donosi uvek nova rešenja kompanije GO4YU za poboljšanje i uvođenje dodatnih usluga, promotivnih cena, uvođenje novih TV kanala, ali i stvaranje novih i drugačijih marketing aktivnosti. GO4YU je nedovano posetio fudbalsku reprezentaciju Srbije u koja je bila na pripremama pred Svetsko prvenstvo, i gledaocima pružila ekskluzivne snimke i utiske naših fudbalera.

Posle prezentacije nastavljeno je druženje sa partnerima u prijatnoj atmosferi uz piće i posluženje, u poslovno medijskom centru IDEAHOUSE.

GO4TV je drugačiji od ostalih

Prednosti mobilne i Smart TV aplikacije, kao i risivera (set top box-a), su gledanje najboljeg domaćeg TV sadržaja svuda gde god da se korisnici nalaze širom sveta.

U svakom trenutku možete pratiti omiljene kanale, uživati u muzici, sportu, odgledati film ili omiljenu seriju. Bez ugovorne obaveze i uz elektronski programski vodič saznajte sve o programu koji želite da gledate, a u slučaju da vam obaveze ne dozvoljavaju da u određenom terminu pratite neki od programa, uvek možete da vratite vreme za 72 sata unazad.

Više informacija o uslugama možete pročitati na zvaničnoj internet stranici kompanije GO4YU  ili se možete informisati u zajedničkoj  poslovnici sa kompanijom MTEL Austria na Mariahilfer Straße 103 u Beču ili kod ovlašćenih distributera.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava