O nama

Filmska i video produkcija i marketing agencija IDEAPRO, sa sedištem u Beču, postoji od 2006. godine. Do sada smo realizovali brojne kampanje za klijente iz Austrije i drugih zemalja. Naše usluge koriste svi mudri poslovni ljudi kojima je potreban siguran i eficijentan pristup klijentima koji potiču iz Srbije i regiona , a žive u Austriji.

Nudimo sve iz jedne ruke: od razvijanja reklamnog koncepta za usluge i proizvode, preko ciljnoj grupi razumljivog prevoda i titlovanja ili sinhronizacije, komunikacije i PR-a, do proizvodnje reklamnih sredstava. Naš specijalitet je kompletna, kompetentna i brza video-produkcija naših snimaka vašeg događanja, ali i produkcija priloga na osnovu potreba klijenata.

Za nas rade profesionalci koje tzv. “scena” poznaje i ceni. IDEAPRO godinama neguje intenzivne kontakte i saradnju s dijasporom u Austriji i šire tj. ljudima koji potiču sa prostora nekadašnje Jugoslavije. Poznajemo njihova razmišljanja, potrebe i želje i imamo pristup njihovim organizacijama, udruženjima, klubovima i mestima na kojima se okupljaju.

Preko naše agencije IDEAPRO moguće je ne samo proizvesti reklamnu poruku nego i odmah zakupiti reklamni prostor na najgledanijim satelitskim programima u Srbiji, ali i na onima koji su popularni u regionu.

Kome ne trebaju naše kreativne i proizvodne usluge, može nam se obratiti zbog zakupa reklamnog prostora za svoju gotovu reklamu, jer smo ovlašćeni posrednici  za PINK satelitski program kao i posrednici za brojne medijske kuće u oblasti reklamnog oglašavanja.
IDEAPRO konstantno prošuje spektar svojih ponuda i usluga.

Agencija IDEAPRO je u oktobru 2017. godine, u kooperaciji s medijskim udruženjem “Dijaspora Media”, u blizini zgrade Bečke državne opere (Führichgasse 12, 1010 Wien) otvorila svoj poslovno-medijski centar IDEAHOUSE.

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava