Spremite se za spektakl: Ceca Ražnatović i Saša Matić na koncertu u Beču

05. nov 2017 u 19:44

Za ljubitelje narodne muzike u Austriji dogadjaj godine svakako će biti koncert Svetlane Cece Ražnatović koji će se održati u subotu 11. novembra 2017. u kongresnom centru Pyramida nadomak Beča. Za koncert vlada veliko interesovanje, a kako saznajemo ostalo je još manji kontigent ulaznica. Koncertni spektakal i dobar provod upotpuniće i Cecin kolega, Saša Matić, koji će joj se pridružiti na bini.

Koncert u Beču, za obožavaoce Cece Ražnatović, ne donosi mnogo iznenađenja. Cecina publika je uvek sigurna da će se fenomenalno provesti i sa svojom zvezdom pevati u glas cele večeri. Tako je uvek kada Ceca dolazi u Beč, ali tako je i na svakom njenom koncertu širom dijaspore.

Ono što će jedino biti drugačije od dosadašnjih koncerata u Beču je to što će zajedno sa Cecom na sceni pevati i njen kolega Saša Matić.  Dakle, u subotu 11. novembra 2017. godine sa početkom u 21:00 čas, Ceca Ražnatović i Saša Matić  će održati koncert koji će zasigurno  biti muzički događaj godine u austrijskoj prestonici. Armija obožavalaca iz svih krajeva Austrije ali i okolnih zemalja dolazi u Beč, tačnije Vosendorf, u veliku dvoranu koja kada je Ceca u pitanju primi i više od 4.000 posetilaca. Ono što je interesantno, a postala je već tradicija, da se Cecini koncerti u Beču, već godinama unazad, održavaju  u mesecu novembru.

Ceca se uvek rado vraća u Beč, a često je do sada sa sobom vodila i svoju decu, sina Veljka i ćerku Anastasiju. Oni su još kao mali sa Cecom dolazili u Beč , pa čak i pevali sa njom na bini. Ceca inače veoma voli Beč – njegovu energiju , naše ljude koje žive u njemu, a često voli i da šopinguje u Beču.

Ulaznice za koncert u Beču  11. novembra 2017. se još uvek mogu kupiti na brojnim prodajnim mestima u Beču, a detaljnije informacije možete dobiti na broju telefona +43 664 177 97 42

 

Cecini fanovi i te kako imaju razloga da se raduju i slave narednu godinu!

Svetlana Ceca Ražnatović će jubilej “30 godina na estradi“ proslaviti kako dolikuje najvećoj  zvezdi na ovim prostorima, ali  i njenoj publici. Naime, kako je najavljeno, sledeće godine za svoj 45. rođendan, tačnije 14. juna 2018. godine, Ceca će održati spektakularni koncert „Ušće 3“. Neposredno pre ovog velikog koncerata u Beogradu izdaće i svoj novi album.

Detalje i sve pojedinosti ćete uskoro saznati na našem portalu, kada Ceca stigne za Beč  jer  je ona uvek raspoložena za medije, podjednako kao i za svoju publiku. Jedna je Ceca – uvek srdačna, iskrena i druželjubiva.

Jedan od razgovora sa Svetlanom Ražnatović u Beču

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava