Masters of Dirt: Najveći Freestyle spektakl na svetu gostuje u Beču

09. mar 2018 u 10:22

Za majstore "Masters of Dirt" ne postoje granice! To ćete se uveriti ako posetite bečku gradsku dvoranu Stadthalle i pogledate najveći šou na svetu u Freestyl-u.

Ljubitelji ekstremnih sportova u Beču biće u prilici da u  bečkoj Stadthalle na delu vide pravi spektakl jer je na programu „Masters of dirt“, jedinstveni događaj koji spaja odličan šou i najbolje ekstremne sportiste.

Zahvaljujući različitom broju ekstremnih i slobodnih sportskih tačaka u predstavi, u pitanju je najveći „fristajl“ događaj na svetu.

Ovaj koncept jedinstvenim čini kombinovanje vožnje motora, bicikla, kvadova, motornih sanki, automobila sa specijalnim efektima, devojaka koje gutaju vatru i di-džejeva.

Vratolomije koje oduzimaju dah biće  dovoljan razlog da dvorana u Beču tri večeri za redom bude potpuno popunjena, a publika će  uživati  u brojnim trikovima.

U šou programu „Masters of Dirt“ učestvuju najbolji  ekstremni sportisti koji će izvoditi tehnički najzahtevnije trikove koji zahtevaju rotacije i akrobacije u vazduhu od kojih zastaje dah.

Samo najbolji i najhrabriji  vozači sveta mogu da postanu članovi „Masters of Dirt“ i zovu ih gladijatorima 21. veka ili  gospodarima ekstremnih vožnji.

 

Najveća imena “freestyle” motokrosa okupljena u okviru produkcije “Masters of Dirt”, prirediće dvočasni akrobatski šou, koji je već više puta gostovao u Beču, kao i Beogradu i Zagrebu. Na primer 2013. godine u Beču je postavljen rekord kada je najveći broj vozača, jedan za drugim, uradilo “backflip“ (salto unazad) koji je jedan od atraktivnijih trikova. Od 41 vozača čak 40 je izvelo svoje okrete uspešno, a rekord je podstakao neuspešan salto unazad Džimija Blejza u malom četvorotočkašu “Buggy“ u šou koji je održan dan pre.

Spektakl u Beču uveličaće i  čuvene “Fuel girls“, devojke koje se igraju vatrom dok traje šou, ali i podstiču publiku da navija za svoje favorite.

Šou “Masters of Dirt“ biće održan od 16. do 18. marta 2018.  u bečkoj Stadthalle, sa ukupno 4 predstave. Ulaznice koštaju od 33€  i  možete ih kupiti na zvaničnoj internet stranici  Stadthalle Wien. 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava