MTEL Austria povezuje dijasporu u Austriji sa zemljama maticama

12. nov 2018 u 00:09

MTEL Austria je  članica Telekom Srbija grupe, a na teritoriji Austrije partner joj  je Telekom Austrija. Dva velika nacionalna brenda i kompanije stoje iza MTEL Austria i svojim snažnim kapacitetima žele da povežu dijasporu u Austriji sa zemljama maticama sa najpovoljnijim tarifama za telefoniranje, odnosno područjima odakle potiče dijaspora, u ovom slučaju Srbijom, Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom.

Usluge mobilne telefonije kompanije MTEL Austria, pod sloganom “Bliže kući”, prvenstveno su namenjene korisnicima koji žive i rade u Austriji, a poreklom su iz Srbije, Bosne i Hercegovine ili Crne Gore, ali i svima onima koji često komuniciraju sa ovim zemljama ili ih često,privatno ili poslovno, posećuju.

Veliki broj naših ljudi u Austriji već koristi MTEL usluge, a novih korisnika je svakog dana sve više. To je zahvaljujući, pre svega, povoljnim paketima za telefoniranje, ali i brojnim pogodnostima koje MTEL Austria pruža organizujući stalne akcije za svoje korisnike.

Informacije na maternjem i nemačkom jeziku možete dobiti i putem broja telefona  0800 667 667 ili posetite dva prodajna mesta u Beču. Jedan se nalazi na poznatoj ulici Maria Hilferstrasse 103/8 , a drugi  novi MTEL šop, koji je nedavno otvoren u Donau Zentrum-u, preko puta velike prodavnice Müller.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava