MTEL: Novi korisnici za dobrodošlicu dobijaju 100 €

13. sep 2018 u 08:14

Odluka da postanete korisnik MTEL mreže doneće vam brojne pogodnosti i uveliko smanjiti dosadašnje telefonske račune. U to su se uverili i članovi porodice Mirković iz Beča.

Sezona je godišnih odmora i dugo isčekivano vreme kada dijaspora ide u svoj zavičaj.

Godinama u nazad jedan od glavnih problema je bio kako telefonirati i biti dostupan u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Duple kartice nisu bile rešenje. Međutim sve se promenilo, od kada je na austrijskom trsistu MTEL austria članica telekom grupe. 

Porodica Mirković je resila problem i nema glavobolju kada je telefoniranje u zavičaju u pitanju. “Jedna zona jedna kartica”  u sve četiri zemlje (Austrija i EU , Srbija, Bosna i Hercegovina i Crna Gora),  jedinstvena je ponuda koja je tako bila potrebna našoj dijaspori u Austriji.

POGLEDAJTE VIDEO: Porodica Mirković iz Beča uživa u povoljnom telefoniranju

 

POKLON ZA DOBRODOŠLICU JE 100€!

Od 1.9. do 31.10. 2018. godine, svI oni koji prenesu broj iz druge mrežu u Austriji i postanu postpaid MTEL korisnici, za poklon dobrodošlice očekuje 100 eura.

U okviru pretplate za odabranu Servus, ili Servus Sim Only tarifu, očekuju vas neograničeni pozivi/SMS-ovi, koji važe prema svim mrežama u Austriji i EU, kao i prema mrežama mts Srbija, m:tel BiH, m:tel Crna Gora.

Neograničene pozive prema svim mrežama u Austriji mogu ostvariti MTEL Austria korisnici i kada borave u Srbiji, BiH i Crnoj Gori za pozive prema svim mrežama u Austriji, kao i prema partnerskim mrežama Telekom Srbija grupe.

Za potpuno uživanje u komunikaciji bez ograničenja, tu su i paketi mobilnog interneta i do 25 GB mesečno, koji važe za surfovanje u Austriji, Srbiji, BiH, i Crnoj Gori.

Osim toga, uz odlične Servus postpaid tarife, možete odaberiti i jedan od najnovijih telefona iz MTEL Austria ponude za 0 evra.

Poklon od 100 eura biće raspoređen za sve vreme trajanja ugovora, na način da će korisnicima biti umanjen iznos mesečnog računa za 4,16 eura (4,16 x 24 meseca).

Broj možete da prenesete u MTEL Austria mrežu, a da i dalje koristite isti broj koji znaju vaši prijatelji i članovi porodice.

Ponuda važi od 1.09. do 31.10.2018. godine.

Detaljne informacije i prebačaj na novu mrežu možete dobiti u MTEL šopu u Mariahilfer Strasse 103/8 u Beču, kod ovlašćenih zastupnika širom Austrije i putem internet prodavnice.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava