Muzej voštanih figura poklanja 1x gratis ulaznicu sa računom iz Lidl-a

04. avg 2019 u 10:25

Muzej voštanih figura Madame Tussauds poklanja gratis ulaznicu, ukoliko posetilac prikaže aktuelni račun iz prodavnice Lidl.

Kako bi privukao što više posetilaca poznata bečka atrakcija Muzej voštanih figura Madame Tussauds redovno osmišljava nove zanimljive projekte. Osim što u muzeju redovno organizuje brojne ativnosti, trenutno je aktuelna saradnja sa lancom prodavnica Lidl.

Naime, Muzej voštanih figura Madame Tussauds daje jednu gratis ulaznicu, ukoliko posetilac prikaže aktuelni račun iz prodavnice Lidl.

Dakle,  ukoliko kupite jednu ulaznicu za Madam Tussauds u Beču, druga će vam biti besplatna (1 + 1 ulaznica). Ulaznice za muzej inače koštaju: za odrasle od 15 godina 24€, za decu od 4 do 14 godina 20€, a deca ispod 3 godine ne plaćaju ulaznicu.

Ova letnja akcija i saradnja između muzeja i Lidl-a traje do 31. avgusta 2019. godine.

 

Najveće austrijske i svetske zvezde pod jednim krovom

Muzej voštanih figura Madame Tussauds u Beču postoji od 2011. godine i nalazi se na samom  Riesendplatz-u, u zabavnom parku Prater. Muzej se prostire na dve hiljade kvadratnih metara raspoređenih na tri sprata i poseduje više od 80 figura, od istorijskih ličnosti koje su oblikovale Austriju, do najvećih filmskih i pop zvezda današnjice. Tu su Car Franjo Josip i njegova supruga Sisi, Marija Terezija, ali i Albert Ajnštajn gde se možete oprobati u rešavanju testa inteligencije, otplesati valcer “Na lepom plavom Dunavu“ sa Johanom Štrausom.

Velika prednost je što voštane figure u muzeju nisu  posebno ograđene i nepristupačne za posetioce, već se mogu fotografisati sa vernim replikama Gustava Klimta, Mocarta, Falka, Nikol Kidman, Džonija Depa, Majkla Džeksona i mnogih drugih.

Bečki muzej voštanih figura Madame Tussauds od nedavno je bogatiji za još jednu atrakciju. Reč je o voštanoj figuri omilljenog pevača mlađih generacija, Džastina Bibera, koja je zapravo obnovljena, jer su se obožavaoci žalili da se pevač poslednjim godina znatno izmenio i da ga stara voštana figura ne prikazuje verno.

Od ove godine, zaljubljeni parovi se mogu venčati u muzeju voštanih figura Madame Tussauds, ali u nesvakidašnjem ambijentu koji je napravljem specijalno za ovu priliku. Naime, u muzeju je napravljen originalan ambijent kao u poznatoj kapeli za venčanja u Las Vegasu, a zainteresovani se mogu venčati ili odglumiti venčanje pored figure Elvisa Prislija i Merlin Monro.

U muzeju voštanih figura Madame Tussauds u Beču, takođe,  mlađe i starije generacije mogu proslaviti svoj rođendan uz neviđene atrakcije.

Da li ste znali: 

Izrada jedne voštane figure traje između tri i šest meseci tj. 800 radnih sati. Potrebno je više od 500 detaljnih merenja i preko 200 fotografija, kako bi se neka osoba prikazala do najsitnijih detalja, a troškovi izrade ovih figura iznosi čak 200.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

Bečka atrakcija: Veliki točak na Prateru se okreće 121 godinu

Beč za decu: Ponude bečkih muzeja za najmlađe

Vienna Ring Tram: Bečka atrakcija žuti tramvaj

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava