Prodaja oglasnog prostora

Klijentima nudimo različite mogućnosti reklamiranja proizvoda i usluga u vidu banera, PR-reporaža, sponzorstva emisija i rubrika na portalu, kao i emitovanje reklamnih spotova. Preko nas možete da zakupite reklamni prostor na satelitskim programima i u medijima koji su vrlo popularni u dijaspori.

Sponzorstvo manifestacija kulturnog, sportskog i medijskog karektera je izvrsna mogućnost da vas dovedemo u direktan kontakt s Vašim potencijalnim potošačima i korisnicima.

U prostorijama IDEAHOUSE imate mogućnost da se našim partnerima i gostima različitih zbivanja predstavite svojim logom i reklamnim sadržajima na modernim velikim LG video-ekranima.

Javite se da se dogovorimo o optimalnoj varijanti ponude za Vaše potrebe i očekivanja. Zajedno ćemo izabrati najbolje rešenje kako bi Vaš proizvod ili usluga bili na najbolji način predstavljeni potencijalnim korisnicima i potrošačima.

O brojnim mogućnostima oglašavanja za ciljnu grupu dijaspora rado ćemo Vas obavestiti čim nas budete kontaktirali: marketing@idea-house.at. Radujemo se Vašem upitu i mogućoj poslovnoj saradnji.

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava