Neša Bridžis uskoro u Beču: Stand up šou zа koji se trаži kаrtа više!

27. okt 2018 u 00:42

Jedan od najpoznatijih i najtraženijih stand up komičara u Srbiji, Neša Bridžis, uskoro će ponovo gostovati u Beču sa novom predstavom pod nazivom "Život".

Neša Bridžis (Nenad Danilović) je stand up komičar, šoumen i jedan od najboljih imitatora na našim prostorima. U proteklih 6 godina, koliko se ukupno i profesionalno bavi stand up-om, ostvario preko 1500 nastupa u svim zemljama bivše Jugoslavije. Nastup se velikim delom zasniva na realnim pričama i likovima, kao i fantastičnom imitacijom koje su mu postale zaštitni znak. Upotpunjuje ih scenskim pokretom, improvizacijama i vokalnim sposobnostima, što ga izdvaja od ostalih komičara i svrstava u red najboljih.

Neša Bridžis  u Beču

Četvrtak veče,  8. novembar 2018.  u Beču je rezervisano za smeh i dobru zabavu. Sa početkom u 19:30 časova  u Akzent teatru Neša Bridžis (Nesha Bridges) predstavlja  svoj novi dvočasovni šou koji nosi naziv „Život“. Glavne teme nove predstave bave se njegovim detinjstvom, odrastanjem i životom do današnjih dana. Njegovi nastupi nisu samo izgovaranje  komičnog teksta, već i izuzetan scenski nastup praćen odličnim pesmama, što će Neša Bridžis dočarati i ovog puta u Beču. Pored svojih originalnih nastupa kojima se proslavio,  Neša Bridžis široj javnosti je postao poznat kao učesnik jedne od najgledanijih emisija na našim prostorima pod nazivom „Tvoje lice zvuči poznato.

Cene ulaznice su  18,-/ 22,-/ i  možete ih kupiti na blagajni Akzent teatra  ili on-line na njegovoj zvaničnoj stranici.

Kad: Četvrtak, 08.11.2018. sa početkom u 19:30 h
Mesto: Akcent teatar ( Theater Akzent)

Prodaja karata: 1040 Wien, Argentinierstraße 37
od ponedeljka do subote od 13.00 do 18.00 časova

Organizator: Srpski kulturni forum 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava