Nova škola fudbala za decu

19. sep 2017 u 22:03

Nedavno je u Beču započela s radom škola fudbala „Smile“ za decu između 5 i 12 godina koju vode iskusni licencirani treneri. Probni treninzi su do kraja septembra besplatni, tako da svi zainteresovani roditelji mogu dovesti svoje mališane kako bi se upoznali s njenim radom.

Sportsko fudbalsko udruženje “Smile” iz Beča  sredinom septembra je pokrenulo školu fudbala za najmlađe fudbalere koja će raditi na terenima sportskog centra Schmelz.

“Football school Smile” deci prenosi znanja oko fudbalskih veština i razvija njihove motoričke, telesne i radne sposobnosti. Deca su podeljena u četiri starosne grupe (5-6, 7-8, 9-10 i 11-12 godina) i za svaku je predviđen poseban pedagoški i stručni program: od “fudbalskog obdaništa” do uzrasta od 12 godina.
Pored toga škola nudi i individualne treninge za zainteresovane igrače i decu svih uzrasta.
Osnovni cilj je sportska edukacija dece i njihova priprema za postizanje vrhunskih sportskih rezultata.

Deca će uz prave trenere i smernice naučiti da na fudbal gledaju kao na plemenitu igru u kojoj je fer-plej vrlo bitan faktor, koji će im koristiti i u privatnom životu.

Treninzi se održavaju ponedeljkom i sredom od 16: 30 do 18: 00 časova

Za novu školu već vlada veliko interesovanje. Ukoliko ste zainteresovani za detalje, sve informacije možete dobiti preko telefona 0678 124 0901 ili 0699 1505 4547  radnim danima od 12h do 15h ili poslati svoje pitanje na mejl office[at]smile-football.at

Iscrpna obaveštenja na našem jeziku: http://www.smile-football.at/sr/pocetna/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava