Karte za utakmicu Srbija – Austrija u prodaji

18. maja 2017 u 23:06

Austrijski fudbalski savez objavio je da će ulaznice za utakmicu selekcija Austrije i Srbije, koja je zakazana za 6. oktobar 2017. u Beču, naći u pretprodaji u petak 19. maja.

Brojni ljubitelji fudbala imaju mnogo razloga da dođu na stadion Ernst Hapel 6. oktobra 2017. i podrže nacionalnalne timove Austrije i Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine.
Austrijski fudbalski savez objavio je da će ulaznice za ovu utakmicu, kao i aza utakmicu selekcija Austrije i Gruzije, koja je zakazana za 5. septembar 2017. u Beču, naći u pretprodaji u petak 19. maja.
Srbija je na čelu „D“ grupe evropskih kvalifikacija za Mundijal u Rusiji. Fudbaleri Srbije su na beogradskom stadionu „Rajko Mitić“ pobedili Austriju, rezultatom 3:2 tako da se očekuje veoma teška i zanimljiva utakmica za oba tima.
Više informancija u vezi karata za meč Austrija – Srbija možete pročitati na zvaničnom sajtu Austrijskog fudbalskog saveza.
U grupi D se osim Austrije i Srbije nalaze još Vels, Republika Irska, Moldavija i Gruzija.
Reprezentacija Srbije 11. juna na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu igra sa Velsom meč 6. kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. u Rusiji, utakmica počinje u 20:45 časova.
Reportaža emisija Dijaspora uživo, Pink Plus, Okto TV
Utakmica Austrija- Srbija 2008.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava