Parni Valjak: Uskoro koncert u Beču

31. mar 2018 u 02:07

Legendarna zagrebačka grupa Parni Valjak održaće uskoro veliki solistički koncert u Beču.

Parni Valjak je jedan od najpopularnijih hrvatsko jugoslovenskih bendova. Osnovan je 1975., a na muzičkoj sceni je uz nekoliko prekida do danas.

Parni Valjak je jedan od „pokretača“ čitavog talasa rock i pop-rock grupa na prostoru nekadašnje Jugoslavije, a izdao je brojne hitove, kao što su: „Stranica dnevnika“, „Jesen u meni“, „Neda“, „Zastave“, „Moje dnevne paranoje“, „Uhvati ritam“, „Ugasi me“, „Sve još miriše na nju“, “Dođi”, „Sunčanom stranom“ i mnoge druge.

Oproštajnim koncertom na Trgu Bana Jelačića 2006. godine u Zagrebu najavili su pauzu, međutim ona je trajala samo tri godine
Posle turneje, Karlovačko live, 2011. godine izlazi novi studijski album „Stvarno nestvarno“, a njihov najnoviji nosač zvuka „Nema predaje“, koji je objavljen 2013., dovoljno govori da ćemo još dugo uživati u muzici grupe Parnog Valjka.

Sadašnju postavu grupe čine nezameljivi, pevač, Aki Rahimovski, Husein Hasanefendić Hus, Berislav Blažević Bero na klavijaturama, na gitari Marijan Brkić Brk, Zorislav Preksavec Preksi na basu, a na bubnjevima Dalibor Marinković Dado.

Koncert u Beču

Veliki broj fanova Parnog Valjka, imaju priliku da ih uživo slušaju u Beču, u subotu 12. maja 2018.  sa početkom u 20:00 časova  u Hallmann Dom-u (Gutheil-Schoder-Gasse 9, 1100 Wien).
Više informacija o ovom muzičkom događaju i rezervacija karata na +43 1 27 62 103  ili na +43 676 908 58 56

VIDEO DIJASPORA TV : Deo atmosfere sa prošlog koncerta Parnog Valjka u Beču

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava