Dani otvorenih vrata u muzičkim školama Grada Beča

27. apr 2018 u 08:22

Deca i mladi koji žele da upoznaju ponudu muzičkih škola Grada Beča imaju priliku za to u dane otvorenih vrata koji će se održati od 4. do 8. juna 2018. godine.

Muzičke škole Grada Beča nude deci i mladima do navršene 25. godine života celovit sistem muzičkog obrazovanja na bazi aktivnog sviranja.
Preko 5.300 dece i mladih imaju u ovoj školskoj godini mogućnost da u muzičkim školama Grada Beča steknu celovito muzičko obrazovanje na bazi aktivnog sviranja i plesa.
Osnova su lično delovanje i lični doživljaj. Cilj je uspostavljanje kreativnog pristupa muzici odnosno plesu u, skladu sa vlastitom ličnošću.

(c) Musikschule Wien

Program „Dani otvorenih vrata“ nudi pregled mogućnosti muzičkog obrazovanja u muzičkim školama Grada Beča. Oni najmanji moći će da se oprobaju u elementarnom muziciranju, a oni koji vole ples moći će da se upoznaju sa igranjem baleta. Posetioci će moći da vide i čuju kako se svira na raznim instrumentima i da se upoznaju sa programom nastave.

Kvalifikovani i iskusni pedagozi škola će odgovarati na pitanja zainteresovanih posetilaca i pružati im sve potrebne savete.
Dani otvorenih vrata muzičkih škola Grada Beča održavaju po drugi put ove godine i to od 4. do 8. juna 2018. godine.

Program za svih 17 škola i satnica kada koju muzičku školu možete posetiti  pročitajte na zvaničnoj internet stranici grada Beča.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava