Predstava „Hipnoza ljubavi“ uskoro u Beču

31. jan 2018 u 15:50

Pozorišna predstava Zvezdara teatra iz Beograda " Hipnoza jedne ljubavi" koja je nagrađivana brojnim nagradama, u martu će biti izvedena i pred bečkom publikom.

Komаd Dušаnа Kovаčevićа „Hipnozа jedne ljubаvi“ bаjkovitа je melodrаmskа groteskа kojа se e prevаshodno bаvi problemom odlаskа mlаdih ljudi iz zemlje, o porodici, odlascima, ljubavi prema bližnjima.

Uzbudljiva scenska priča o životu dve porodice na vrhu planine čija su deca u inostranstvu (ili nameravaju da odu) i ljubavi između devojke iz našeg prelepog ali pustog krajolika i momka iz svemira u čijoj državi “sijaju dva sunca”. Uprkos svoj gorčini koju nosi ova tema,  očaravajuća duhovitost  će poneti publiku. Za to će biti zaslužna i sjajna glumačka postava koju čine: Ljubomir Bandović, Anica Dobra, Nina Janković, Dragan Petrović Pele, Uroš Jakovljević i Ivan Mihailović.

Zbog izuzetno velikog interesovanja za predstavu Hipnoza jedne ljubavi, rezervacija ulaznica je poželjna što je pre moguće. Po rečima organizatora , Zajednice srpskih klubova u Beču, već  više od pola sale u teatru Akzent je rasprodato.

Predstava će biti izvedena pred publikom u Beču, u teatru Akcent u nedelju 4. marta  2018.  sa početkom u 19:30h.

Ulaznice po ceni od 23€ i 25€ možete ih kupiti  blagajni  ili on lajn na zvaničnoj stranici Akzent teatra.

Adresa: Theresianumgasse 18, 1040 Wien

Detaljnije informacije putem telefona 0667 77 52 555; 01/501 65 33 06

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava