Ovo morate doživeti u Beču: Time Travel Vienna

07. nov 2018 u 14:02

Doživećete „2.000 godina u 60 minuta” ukoliko posetite bečku atrakciju - Timetravel Vienna.

(c) Time Travel Vienna

Putnici kroz vreme, u  Time Travel Vienna, mogu doživeti veoma realan vremeplov kroz austrijsku istoriju. U svakoj od ukupno 7 sala može se vrlo realno videti bečka istorija unazad i do vremena Rimskog carstva. Pored interesantnog 5D bioskopa posetioci mogu zaviriti i u Austro-Ugarskog carstvo, pa čak i “prisustvovati” i ubistvu Franca Ferdinanda u Sarajevu. U specijalnom bunkeru simulira se ratno vreme i bombardovanje. Vozeći se u fijakeru putnici kroz vreme upoznaće i brojne važne ličnosti austrijske istorije.  Upoznaćete i dva muzička genija Volfganga Amadeusa Mocarta i Johana Strausa Sina, ali  i porodicu Habsburg.

Naime, posetioci prolaze kroz  7 različitih scenografskih stanica koje su opremljene uzbudljivim video i zvučnim efektima.  U 5D bioskopu putujete i borite se, gradite Beč, pa zajedno s majstorima hodate po skelama „buduće“ katedrale. Po nogama vam prolaze pacovi koji su doneli kugu u Beč, čekate  tursku vojsku i mir. A onda , gradi se novi Beč ispočetka. Vožnja fijakerom i let iznad Beča  su samo fantastičnih priča koje možete doživeti u istorijskom putovanju u Time Travel Vienna.

Uzbudljive ture kroz istoriju počinju svakih 15-20 minuta, traju 60 minuta i odvijaju se na 1.300m² specijalno urađenom prostoru. Putovanje kroz vreme u  Time Travel Vienna je nezaboravno iskustvo i za decu i mlade i stare. Idealan vid zabave za porodice ali i za škole ili firme koji žele da bolje  upoznaju istoriju Austrije na jedan veoma zabavan način.

 

Adresa: Timetravel Vienna, Habsburgergasse 10, 1010 Wien
Kontakt: +43 1 5321514
Radno vreme: od 10:00 do 20:00 časova( poslednja mogućnost ulata u 19:00h)
Ulaznice možete kupiti na blagajni ili onlajn sa 20% popusta.  
Detaljnije informacije o ovoj modernoj bečkoj atrakciji možete pročitati na zvaničnoj stranici Time Travel Vienna. 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava