Smak sveta 23. aprila! Zar opet?

17. apr 2018 u 09:44

Za 23. april je najavljen smak sveta. Tada bi misteriozna planeta X, nazvana i Nibiru, trebalo da tresne na zemlju. I do sada je bilo puno takvih teorija zavera. Ali, zemlja se i dalje okreće.

Ako je verovati hrišćanskom teoretičaru Dejvidu Midu svet će ponovo nestati, ovoga puta u ponedeljak, 23. aprila 2018. godine.  Toga dana bi planeta x, nazvana i Nibiru, trebalo da tresne na zemlju i zbriše čitavo čovečanstvo. Ali, proročanstva ovog teoretičara zavere se i u prošlosti nisu pokazala kao baš pouzdana.

Razlog po Midu je konstelacija zvezda koja bi trebalo da najavi sudnji dan i koja će se pojaviti na nebu 23. aprila. Tada će sunce biti u sazvežđu device, isto kao i planeta Jupiter. Tog dana u tom sazvežđu biće na okupu čak 12 zvezda, što se, kako navodi Mid, dešava tek svakih sto godina i najavljuje apokalipsu.

Ni do sada Mid sa svojim teorijama nije bio baš najuverljiviji, ali ovoga puta on nije usamljen sa svojim najavama. Saglasni sa njim su i neki drugi hrišćanski teoretičari i veruju takođe u smak sveta krajem aprila. Jer, kako kažu, razlog tome se može naći u Bibliji.

Za eksperte ta teorija nije ništa više, nego obična ludorija. Jer, problem je što planeta Nibiru uopšte i ne postoji. U to su ubeđeni ne samo američka svemirska agencija NASA, već i svi ostali stručnjaci širom sveta.

Spavajte lepo, zemlja će se i dalje mirno okretati!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava