Svetosavski bal 2018. sa odličnim programom i vrhunskim zabavljačima

12. jan 2018 u 18:22

Do ovogodišnjeg Svetosavskog bala u austrijskoj prestonici ostalo je još desetak dana. Kako smo saznali od organizatora, pripreme su završene. Interesovanje za bal Srba u Beču na kojem će biti prisutno više od 500 zvanica je vrlo veliko, tako da je trenutno dostupan još samo jedan manji kontigent ulaznica.

c Svetosavski bal

Svečano otvaranje tradiconalnog Svetosavskog bala, kojem se svake godine srpska zajednica u Austriji posebno raduje, biće 25. januara u 20:30 časova. Tada će organizator, gospodin Miodrag Mateović, uz zvuke fanfara sa učesnicima bala i počasnim gostima ući u balsku dvoranu Parkhotela Schönbrunn. Kako tradicija nalaže i ovogodišnji bal če biti otvoren Svetosavskom himnom, a zatim će se program odvijati u svečanoj i zabavnoj atmosferi.

Ko će vas zabavljati u čarobnoj balskoj noći?

Na veliko oduševljenje mnogih gostiju, program bala će voditi čuveni glumačko-bračni par Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović-Ćetković. Osim plesnih škola u programu će sa tradicionalnim igrama nastupiti i srpska kulturno-umetnička društva iz Beča. U umetničkom delu programa učestvuju Neda Ukraden, Ranko Jović, Jadranka Jovanović, Dušan Svilar uz pratnju  umetnički ansambla Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“  pod upravom maestra Vojkana Borisavljevića.

Balska tombola će imati humanitarni karakter i deo sredstava će biti uplaćen na račun humanitarne organizacije „Budi human“ za malog Ognjena Jovanovića. Jedno je već sada sigurno: i ovaj bal će zasijati kao i proteklih godina i uneće dašak elegancije, prestiža i vrhunske zabave  u živote naših ljudi koji žive u Beču.

  • Za one koji se odlučuju u poslednjem trenutku, ostao je još veoma mali broj ulaznica koje možete rezervisati preko telefona +43 681 81 96 79 24.
  • Detaljnije informacije i trenutni broj preostalih mesta možete naći na zvaničnoj internet stranici Svetosavskog bala u Beču. E-mail:  info@svetosavskibal.wien
  • Karte se mogu kupiti u prostorijama Srpskog Centra, Lindengasse 61-63/2/V, 1070 Wien, uz predhodnu najavu dolaska na gore navedeni broj.

S obzirom na to da je Dijaspora TV glavni medijski pokrovitelja bala, sa velikim zadovoljstvom ćemo vam preneti deo atmosfere u specijalnoj emisiji „Svetosavski bal 2018“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava