Svetosavski bal 2018: Vrhunski program i umetnici

12. jan 2018 u 18:22

Do ovogodišnjeg Svetosavskog bala u austrijskoj prestonici ostalo je još desetak dana. Kako smo saznali od organizatora, pripreme su završene. Interesovanje za bal Srba u Beču na kojem će biti prisutno više od 500 zvanica je vrlo veliko, tako da je trenutno dostupan još samo jedan manji kontigent ulaznica.

c Svetosavski bal

Svečano otvaranje tradiconalnog Svetosavskog bala, kojem se svake godine srpska zajednica u Austriji posebno raduje, biće 25. januara u 20:30 časova. Tada će organizator, gospodin Miodrag Mateović, uz zvuke fanfara sa učesnicima bala i počasnim gostima ući u balsku dvoranu Parkhotela Schönbrunn. Kako tradicija nalaže i ovogodišnji bal če biti otvoren Svetosavskom himnom, a zatim će se program odvijati u svečanoj i zabavnoj atmosferi.

Ko će vas zabavljati u čarobnoj balskoj noći?

Na veliko oduševljenje mnogih gostiju, program bala će voditi čuveni glumačko-bračni par Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović-Ćetković. Osim plesnih škola u programu će sa tradicionalnim igrama nastupiti i srpska kulturno-umetnička društva iz Beča. U umetničkom delu programa učestvuju Neda Ukraden, Ranko Jović, Jadranka Jovanović, Dušan Svilar i Dubravka Miletić uz pratnju  umetničkog ansambla Ministarstva odbrane Republike Srbije „Stanislav Binički“  pod upravom maestra Vojkana Borisavljevića.

Balska tombola će imati humanitarni karakter i deo sredstava će biti uplaćen na račun humanitarne organizacije „Budi human“ za malog Ognjena Jovanovića.

Jedno je već sada sigurno. Ovogodišnji bal će zasijati kao i proteklih godina i uneće dašak elegancije, prestiža i vrhunske zabave u živote naših ljudi koji žive u Beču.

Za one koji se odlučuju u poslednjem trenutku, ostao je još veoma mali broj ulaznica koje možete rezervisati na broju  telefona +43 681 81 96 79 24 ili 0699 1 9999 577 

 Detaljnije informacije i trenutni broj preostalih mesta možete naći na zvaničnoj internet stranici Svetosavskog bala u Beču.

Karte se mogu kupiti u prostorijama Srpskog Centra, Lindengasse 61-63/2/V, 1070 Wien ili  u Parkhotelu Schönbrunn  na večernjoj kasi uz predhodnu najavu dolaska na gore navedene brojeve.

S obzirom na to da je Dijaspora TV glavni medijski pokrovitelja bala, sa velikim zadovoljstvom ćemo vam preneti deo atmosfere u specijalnoj emisiji „Svetosavski bal 2018“

Kako je izgledalo na Svetosavskom balu 2017, pogledajte u reportaži.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava