Bečka „Voice Mania“ poziva mlade talentovane pevače

14. jan 2018 u 12:38

Poziv mladim pevačima da se prijave na takmičenje “Voice Mania” koje se održava u Beču. Oduševiće vas nagrade koje osvajaju najbolje plasirani ovog popularnog takmičenja!

Promotion Production, organizator popularnog takmičenja iz pevanja “Voice Mania” upućuje poslednji poziv za prijavu svim mladim talentima od 16 do 36 godina. Pevači amateri, koji žele da se profesionalno bave pevanjem, mogu započeti svoju karijeru učešćem na ovom popularnom takmičenju. Naime, mlade nade će imati priliku da pokažu svoje talente i bore se za prvo mesto koje pobednicima donosi medijsku podršku stvaranju svog umetničkog imidža.

Prva tri mesta dobiće produkciju sopstvene pesme, a pobednik će dobiti i svoj sopstveni video spot! Pored toga najuspešnije takmičare čekaju i brojna gostovanja na festivalima i slični nastupi. “Voice Mania” tim garantuje pobedniku početak jedne uspešne karijere.

Takmičenje je osmišljeno nakon neverovatnog uspeha “Chic Mania” takmičenja poznatog bečkog producenta Jakova Ugljara, a ovo nesvakidašnje takmičenje možete doživeti svakog četvrtka u klubu Cafe Ex Yu u 20. becirku.

Pored toga što će se takmičari  i publika dobro zabaviti, imaće priliku da vide i zvezde estrade u žiriju.

18. januar je poslednja šansa da se i vi priključite takmičenju “Voice Mania”  i okušate svoju sreću, naravno i pokažate svoj talenat u pevanju.  Pozovite i jednostavno se prijavite! 

Prijave i ostale informacije možete dobiti pozivom na broj 0676 90 85 856

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava