Uskršnja atrakcija za decu na bazenima Oberlaa

28. mar 2018 u 13:51

Terma Oberla nudi preko čitave godine brojne atrakcije kako za mlade, tako i za one malo starije. Posebno interesantna i raznovrsna je ponuda za decu i porodice. I za vreme uskršnjeg raspusta terma je pripremila brojna iznenađenja, kao što je, recimo, traženje uskršnjeg gnezda.

Za vreme uskršnjeg raspusta porodice se mogu razonoditi u porodičnom gnezdu terme Oberla. U ponudi je program za čitavu porodicu, ima tu animacija za decu, traženja uskršnjeg jajeta ili pečenja uskršnje pince, odnosno pogače.

Terma Oberla je omiljena bliska destinacija za brojne Bečlijke i Bečlije. Dnevno se beleži poseta od 3.000 do 3.500 gostiju, dok ih na godišnjem nivou bude i preko 1 milion.

Interesantne ponude za decu i porodice

Za decu postoji preko čitave godine bogata ponuda sa brojnim atrakcijama. Za vreme raspusta ta ponuda se još više obogaćuje. To je slučaj i za vreme sadašnjih uskršnjih praznika.

U termi Oberla postoji poseban deo, „Erlebnisstein“, sa igrama i aktivnostima u vodi. Tamo su deci na raspolaganju više vrsta tobogana, kanal sa divljom vodom, tornjevi za skakanje u vodu i vodeni park za igranje.

Novo je takozvano porodično gnezdo sa ležaljkama i jastucima na posebnim površinama u obliku malih ostrva. Na ovim ostrvcima sa ležaljkama ima mesta za najviše 2 odrasle osobe i dva deteta i mogu se rezervisati unapred telefonom ili mejlom. Korišćenje ove ponude obuhvata: poseban ulaz za porodice bez čekanja, rezervisano ostrvo sa ležaljkama, deo za igranje dece, časopisi za roditelje, ekskluzivna kuhinjica, prostorija za previjanje beba, mogućnost iznajmljivanja dečijih bagi-kolica ili navlaka za točkove za vlastita kolica za decu, kao i bon za popust od 10% za masaže u termi. Više informacija na zvaničnoj internet stranici Therme Wien Oberlaa.  

Za korišćenje porodičnog gnezda se doplaćuje 30 evra na cenu ulaznice, a rezervacije su moguće  telefonom na broj 01 68009-9600 ili mejlom na info@thermewien.at

Uskršnji program u termi Oberla

Za vreme uskršnjih praznika od 24. marta do 3. aprila 2018. godine nudi se prošireni program animacija za decu. Ponuda je besplatna i prilagođena potrebama dece, a program se održava u posebnim prostorijama dela koji se zove „Erlebnisstein“. Tu su naravno i Čigong i tigar iz terme Oberla.

Ponedeljak, 26.03.2018: Pečenje uskršnje pince (pogače) od 12 do 18 sati u termalnom restoranu (2 evra za materijal, uključujući i sok od maline)

Veli petak i Velika subota: Traženje uskršnjeg gnezda od 17 do 18 sati

Uskrs: Traženje gnezda od 16 do 17 sati i Čigong deli paketiće uskršnjeg zeke od 14 do 17 sati

Uskršnji ponedeljak: Traženje gnezda od 17 do 18 sati.

A za odrasle: Traženje uskršnjih jaja sa atraktivnim nagradama

I odrasli posetioci  mogu na Uskrs, 1. aprila, da učestvuju u traženju uskršnjih jaja: šarena uskršnja jaja biće sakrivena na tri mesta na prostoru terme Oberla. Nagrade su besplatne ulaznice za termu ili bonovi za korišnjenje bazena „Floating Pool“ u okviru terme.

Pročitajte još i ovo: Kako se odmoriti u bečkoj banji Oberla

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava