Zajednički koncert: Kerber i Brkovi u Beču

13. mar 2018 u 22:29

Za ljubitelje malo tvrđeg zvuka, prava koncertna atrakcija uskoro u Beču. Grupe "Kerber" i "Brkovi" zajedno nastupaju na koncertu u Piramidi u Vösendorf-u.

Jedan od najinteresantnijih koncerata u dijaspori desiće se upravo u Beču 24. marta 2018. kada će zajednički koncert održati,  legendarna rock grupa „Kerber“ i pank – rock- turbofolk  bend „Brkovi.“

Kako najavljuje organizator iz Fantasy Produktion, Fikret Vukalić Fantom , veliko interesovanje za ovaj koncert vlada i ostalim austrijskim gradovima i susednim zemljama, te se očekuje dolazak velikog broja obožavalaca  iz Nemačke, Slovenije i Švajcarske.

Posle nedavno održanog koncerta „Bijelog dugmeta“ u Beču, organizator Fantom uveliko se priprema da dočeka i veliki broj ljubitelja „Kerbera“ i „Brkova“

“ Ovo će zasigurno biti veoma zanimljiv i posećen koncert koji će se dugo pamtiti.  Za grupu Kerber ne treba ništa posebno dodati jer je to jedna od najboljih rock grupa u regionu,  koja je više od 30 godina na sceni. Što se tiče Brkova  trenutno su jedan od najtraženijih bendova koji beleže  sjajne koncerte na svim našim prostorima, ali i u dijaspori“- kaže organizator.

 

Koncert Kerber i Brkovi

Datum: 24.03. 2018. u 21:30h
Mesto: Pyramide Vösendorf
Parkallee 2, 2334 Vösendorf

Info i rezervacije: +43 (0) 680 335 27 00
Email: managerfantom@gmx.a

Infowww.fantasymusic.net

 

Pročitajte i pogledajte video: Atmosfera i izveštaj sa koncerta Bijelog dugmeta u Beču

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava