Event

IDEAHOUSE svojim klijentima u novom, modernom poslovno-medijskom ambijentu u centru Beča nudi sve usluge koje zahteva današnji stil poslovanja.

Organizujemo sve vrste događanja: konferencije za medije, poslovne sastanke, seminare, prezentacije usluga i proizvoda, interne prijema za firme itd. Brinemo o svim detaljima: od brendiranja prostora i cateringa, preko snimanja izveštaja i njihovog plasiranja u medijima, do simultanog prevođenja (nemački/srpski i obrnuto, ostali jezici na upit). Vaš događaj je moguće lako i brzo predstaviti i široj publici live-prenosom i/ili brzom produkcijom video-izveštaja o eventu.

U event centru IDEAHOUSE, Führichgasse 12, u centru Beča, na raspolaganju Vam stoji naša najmodernije opremljena višenamenska sala veličine 120 m2 sa 40 mesta za sedenje i 60 mesta za stajanje.

IDEAHOUSE – IMAGEFILM from IDEA-PRO on Vimeo.

U slučaju potrebe organizovanja događanja s većim brojem zvanica/učesnika rado ćemo preuzeti kompletnu organizaciju na drugim prestižnim lokacijama u Beču.

Za bliža obaveštenja o rezervisanju termina za događaj, iznajmljivanju sale ili kompletnoj organizaciji Vašeg događaja možete nas kontaktirati putem e-mail adrese: office@idea-house.at

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava