03. dec 2017 u 18:30

Dodatna predstava AUDICIJA u nedelju, 3. decembra!

Predstava Audicija je obeležila jedan period u životu mnogih od nas na nebrojeno načina, a jedan od njih su neosporno i fantastične fraze koje su ušle u naš svakodnevni govor. Audicija, koja je mnogo više od same predstave, iako stara više od 30 godina, itekako je aktuelna.

Dodatna predstava AUDICIJA u nedelju, 3. decembra!

Bečka premijera AUDICIJE u subotu 2. decembra je rasprodata! Za sve gledaoce koji su ostali bez karata, organizatori iz Bosanskohercegovačke platforme kulture iz Beča u dogovoru s izvođačima u nedelju, 3. decembra bečkoj publici nude još jednu priliku  da uživa u ovoj kultnoj predstavi. Predstava se igra u dvorani “Hallmann Dome” i počinje u 18.30 (moguće je doći već od 17 časova).

Na sceni Akademije scenskih umjetnosti (ASU) 1984. godine je nastala originalna legendarna predstava „Audicija“. Ugovor za gostovanje u Beču sa producentom je potpisao Edin Islamović. On je u ime Udruženja BHKP (Bosanskohercegovačka platforma kulture iz Beča) izjavio da im je velika čast da u glavnom gradu Austrije ugoste legendarnu umetničku ekipu koja se ponovo okupila da bi do suza nasmejala i brojnu publiku u dijaspori. Bečko gostovanje se održava u okviru velike turneje koja je 5. oktobra započelo u Sarajevu.

Glumačka ekipa: Emir Hadžihafizbegović (kao Bogoljub Šaulić), Senad Bašić (kao Kj(r)aljević Maj(r)ko), Admir Glamočak ( kao Mustafa Sudžuka i Simonida Puhalo), Saša Petrović (kao Čaki), Jasmin Geljo (kao Mima Šiš i Domančić Mirko Roki), Željko Ninčić (kao Davor Stevanović) i Mladen Nelević (kao Profesor)

Svi koji žele da prisustvuju ovom kultnom događaju ulaznice po ceni od 26 do 46 evra mogu da kupe u sistemu http://www.oeticket.com/ i na svim njihovim prodajnim mjestima. Ulaznice se od ponedeljka do subote između 10 i 19 časova prodaju i u prostorijama udruženja BHKP, Ottakringer Strasse 61, 1160 Wien i to bez provizije! Info tel. 0660 834 3001.