TV emisija

Portal DIJASPORA.TV je nastao 2013. godine kao  internet izdanje  TV magazina “Dijaspora uživo” koji se od oktobra 2008. godine  emitovao više od deset godina na satelitskom kanalu TV Pink   i na austrijskoj televiziji OKTO TV.

Emisija popularne voditeljke Vesne Dimitrijević godinama predstavlja životne i profesionalne priče ljudi iz dijaspore bez obzira na njihovo poreklo i predstavlja most među pripadnicima raznih naroda bivše Jugoslavije koji žive i rade u Austriji.

“Evropsko društvo za edukaciju i komunikaciju” (ESEC) 2011. godine je emisiji „Dijaspora uživo“ dodelila priznanje “Erasmus EuroMedia Award”u kategoriji TV-Show za izvanredan kvalitet i edukativnu vrednost u obraćanju evropskom društvu i njegovom razvoju.

„Dijaspora uživo“ je u stalnoj potrazi za zanimljivim pričama i pojedincima koji žive i rade u u Austriji i drugim delovima sveta. Magazinska forma emisije omogućava raznovrsnost priloga i sadržaja: od aktualnih tema i događanja u dijaspori, preko portreta pojedinaca do širih društvenih tema. Glavni protagonisti emisije su ljudi  iz dijaspore i njihove sudbine.

Voditeljka i urednica emisije Vesna Dimitrijević u svojim emisijama tradicionalno neguje neposredan pristup svakom čoveku i obrađuje teme koje interesuju gledaoce, kao što su integracija, svakodnevni život, kulturna i politička zbivanja, privredni i kulturni projekti i kooperacije.

TV emisija

Emisija “Bolji život sa Vesnom”: Uz smeh i teme koje vode u „bolji život“

Voditeljka Vesna Dimitrijević sa svojim gostima razgovora o njihovoj karijeri, životu i putu ka uspehu.

“Samo dobre vibracije” u zabavnoj emisiji “Dijaspora uživo – Bolji život sa Vesnom“

Emisiju „Bolji život sa Vesnom“ možete pogledati na Okto televiziji u četvrtak 07. decembra 2023 u 20:00 časova, kao i …

Dijaspora TV: Vesna Dimitrijević sa gostima u novom izdanju emisije

Autorka i voditeljka emisije Vesna Diimitrijević, publici uvek ponudi nešto novo, kvalitetno i vredno, nešto što pokreće, zabavlja, edukuje i …

Dijaspora TV: Vesna Dimitrijević se vraća na male ekrane!

SJAJNE VESTI ZA LJUBITELJE POPULARNE EMISIJE!

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava