Marketing

Prava strategija Vašeg nastupa na tržištu, promocija Vaše kompanije ili proizvoda i komunikacija s javnošću presudni su za Vaš poslovni uspeh.

Naš kreativni tim perfektno poznaje kulturu, jezik i potrebe potencijalnih korisnika iz dijaspore i konzumenata Vaših proizvoda i usluga, tako da je moguće i da već postojeće reklamne materijale obradimo na odgovarajućem nivou i predstavimo na najbolji i najkreativniji način.

Klijentima nudimo različite mogućnosti reklamiranja proizvoda i usluga u vidu banera, PR- tekstova, reporaža, sponzorstva emisija i rubrika na portalu, kao i emitovanje reklamnih spotova. Preko nas možete da zakupite reklamni prostor na satelitskim programima i u medijima koji su vrlo popularni u dijaspori.
Sponzorstvo manifestacija kulturnog, sportskog i medijskog karaktera je izvrsna mogućnost da vas dovedemo u direktan kontakt s Vašim potencijalnim potošačima i korisnicima.
Javite se da se dogovorimo o optimalnoj varijanti ponude za Vaše potrebe i očekivanja.

Zajedno ćemo izabrati najbolje rešenje kako bi Vaš proizvod ili usluga bili na najbolji način predstavljeni potencijalnim korisnicima i potrošačima.
O brojnim mogućnostima oglašavanja za ciljnu grupu dijaspora obratite se našem marketing-timu  na office@dijaspora.tv 

Radujemo se Vašem upitu i mogućoj poslovnoj saradnji!

 

 

 

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava