VHS-Veranstaltungszentrum Rudolfsheim-Fünfhaus Schwendergasse 41, 1150 WIen 02. dec 2017 u 19:30 - 21:30

Koncert godine “3 noći” u subotu, 2. decembra

Udruženje A:kultura:a Vienna poziva ljubitelje odabrane muzike i vrsnih muzičara da u subotu, 2. 12.2017. posete koncert “3 noći” koji će se održati u VHS-Veranstaltungszentrum-u Rudolfsheim-Fünfhaus, Schwendergasse 41, 1150 Beč. Ulaz je besplatan.

Koncert godine "3 noći" u subotu, 2. decembra

Na ovom izuzetnom koncertu očekuju vas između ostalih umetnika i poznati duo braća Danijel i Darko Piller i tenor Dragan Solomunović. Program sadrži tačke koje mogu da oduševe  obožavaoce popularne ozbiljne muzike i džeza, kao i etno-džeza.

Članovi udruženja A:Kultura Vienna iz Beča između ostalog uspešno organizuju dečji muzički festival Zlatna pčela, na kome  učestvuju deca i mladi koji pohađaju muzičku školu ili imaju privatne profesionalne pedagoge.

“Negujemo popularnu klasiku, popularni i etno džez, kao i obrade sličnih žanrova. Ove tri teme, prema našem osećaju i ideji, zaslužuju da ih muzički, umetnički i scenski obradimo i prikažemo u jednoj večeri ili – noći! Odatle potiče i naziv našeg godišnjeg koncerta – Tri noći”, kaže  predsednik udruženja A:kultura:a Vienna  Milorad S. Samardžija.

Dakle, izvolite. Povedite i porodicu i prijatelje i uživajte u najpopularnijim muzičkim numerama u izvođenju vrsnih umetnika našeg porekla.  Rezervacije su poželjne: office@akulturavienna.com, ali nisu neophodne.