Zepter otvorio novu prodavnicu u šoping centru Lugner City

05.10.2023

Zepter, internacionalna kompanija, čiji je vlasnik gospodin Filip Zepter našeg porekla, otvorio je prodavnicu i izložbeni salon u poznatom bečkom šoping centru Lugner City.

U godini kada kompanija Zepter proslavlja svoj 37 rođendan, u Beču je otvorena nova prodavnica i izložbeni salon, u poznatom šoping centru Lugner City.

U prostoru blizu 200 kvadratnih metara posetioce očekuje moderno dizajniran ambijent gde mogu isprobati i kupiti sve Zepterove proizvode koji, po svom kvalitetu, zaslužuje sve pohvale.

Jedinstvenim konceptom i promovisanju zdravog načina života, Zepter je zauzeo mesto u samom vrhu svetskih brendova. Milioni ljudi širom sveta postali su zdraviji i srećniji koristeći Zepterova jedinstvena i večna rešenja za bolji i dugovečniji život.

Pravilno pripremanje zdrave hrane, čist vazduh, čista voda, lekovita svetlost i čist dom su Zepterova poslovna misija, kao i poboljšavanje kvaliteta i dužine života.

Ova plemenita misija potekla je od briljantne ideje gospodina Filipa Zeptera, koja uvek iznova inspiriše zaposlene u kompaniji Zepter International. Njihovi dugoročni ciljevi su da rade na očuvanju sopstvenog zdravlja i zdravlja svojih najdražih, da usrećuju ljude u svom okruženju, kao i da predanim radom konstantno unapređuju svoje profesionalno znanje i životni standard.

Kompanija Zepter posluje u preko 60 zemalja, na 5 kontinenata, a pored direktne prodaje, poseduje brojne prodavnice i salone, smeštene u najlepšim ulicama svetskih metropola. Kompanija poseduje i 8 fabrika, smeštenih u Nemačkoj, Italiji i Švajcarskoj.

Činjenica da je tokom proteklih nekoliko veoma uspešnih decenija, kompanija Zepter stekla više od 80.000.000 zadovoljnih korisnika i da je prodato više od 800.000.000 proizvoda, dokazuje da ime Zepter uvek znači vrhunski kvalitet, prepoznatljiv stil i trajna vrednost!

Svi koji posete novi šop u Beču, biće u prilici da uživaju u mnogobrojnim degustacijama i promocijama koje je Zepter pripremio za ovu priliku. Povod otvaranja nove prodavnice u Beču kupce očekuje popust do minus 20 %  koji  važi  za kupovinu do 14. oktobra 2023. godine.

Zepter prodavnica u Beču nalazi se u šoping centru Lugner City, Gablenzgasse 1-13, na najgornjem spratu preko puta Media Markta.

Zepter prodavnica radi preko celog dana od ponedeljka do petka od  9.00  do 21.00 čas, i subotom od  9.00 do 18.00 časova. Zepterovi ljubazni prodavci uslužiće vas na našem maternjem jeziku, a više informacija možete dobiti putem telefona +43 699 1 9999 577

 

Velika Zepter nagradna igra, osvojite jednu od vrednih nagrada!

  1. 7 dana za dve osobe u Zepter hotelima po vašem izboru
  2. Vikend za dve osobe u Zepter hotelima po vašem izboru
  3. Hyperlight Eyewear – Pametne naočare
  4. 1625 ZED posuda
  5. MyAion ZED Pro
  6. Zepter kozmetika
  7. i još brojna Zepter poklon iznenađenja

Kako se prijaviti za učešće: Prijavite se popunjavanjem jednostavnog formulara na linku https://forms.gle/sbcTSaZJfCjqgjJA9 Zepter nagradnoj igri!

Kompanija Zepter vam želi mnogo sreće i zdravlja!

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI – NASLOVNA OVDE

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Zepter: Živeti zdravije – Sada je pravi trenutak

 

Voda u Beču: Konzumiranje vode iz kućnih i javnih česmi

Kako smanjiti bacanje hrane: Ušteda hrane, od smeća do menija

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava