07. okt 2017 u 22:00 - 23:30

Dejan Petrović & Big Band

Dejan Petrović sa svojim BIG BANDOM održaće svoj veliki koncert u Beču u subotu 7. oktobra 2017. u Hallman Dome (ex Budo centar). Ulaznice možete kupiti onlajn na OETICKET-u ili na brojnim prodajnim mestima u Beču.

Dejan Petrović & Big Band

Dejan Petrovć, jedan od najboljih trubača sveta mlađe generacije, održaće svoj prvi koncert u Beču u subotu 7. oktobra 2017. godine. Koncert će se održati u Hallman Dome (ex Budo centar), a na bini podršku će mu pružiti njegov BIG BAND.
U blistavoj karijeri Dejan Petrović je osvojio sve najznačajnije nagrade koje jedan trubač svetskog glasa može osvojiti. Višestruki je pobednik Sabora trubača u Guči u solo kategoriji ali i sa orkestrom. Dobitnik je „Majstorskog pisma” i nagrade „Prva truba sveta”.
Sa Big Bandom nastupao je na brojnim međunarodnim festivalima i takmičenjima, odakle se uvek vraćao sa nagradama. Zbog velikog uspeha koji je postigao van Srbije, dobio je nezvanični status “Ambasadora srpske trube”.

Osim muzike koju sam stvara i koja se zasniva na tradicionalnoj muzici sa modernim elementima na repertoaru ima i strane obrade.

Za koncertu u Beču Dejan Petrović i Big Band pripremili su specijalan program sa bogatim svetlosnim i video efektima, a organizator koncerta se pobrinuo da se publika u Hallmann Domu i vizuelno oseća kao da je na festivalu u Guči.

Ulaznice za koncert možete kupiti on lajn na OETICKET-u po ceni od 20 € za stajaća mesta (studenti 12 €) i 60 € za mesta na VIP tribini.
Informacije o ostalim prodajnim mestima u Beču, kao i rezervacije ulaznica možete dobiti na broju telefona +43 664 597 8805

Dejan Petrovic WIEN
Subota , 07.10.17, 22:00 Uhr
Admiral Dome / Hallmann Dome
Gutheil-Schoder-Gasse 9,
1100 WIEN