13. apr 2019 u 18:00 - 23:45

Boks spektakl u Beču: Bounce Fight Night Markos Nader vs. Gogi Knežević

Gogi Knežević boksovaće sa Markosom Naderom u meču koji će proglasiti najboljeg boksera Beča, što će svakako biti spektakl.

Boks spektakl u Beču: Bounce Fight Night Markos Nader vs. Gogi Knežević

Bounce Fight Night je najveći bokserski događaj u Austriji i održaće se 13. aprila 2019. godine, po četvrti put.

Pored najavljene  borbe za titulu najboljem boksera Beča, između Markosa Nadera i Gogija Kneževića, odigraće se još dva profesionalna boks meča, a kao  duel u Olimpijskom boksu, najbolji predstavnici Austrije susreću se sa reprezentacijom Turske. Ovo je za Austriju ujedno poslednji test na domaćem terenu,  pre kvalifikacija za Olimpijadu 2020. godine u Tokiju.

 

Dva najbolja u ringu: Gogi Knežević i Marcos Nader

U Beču vlada veliko interesovanje za meč koji će proglasiti i najboljeg boksera austrijske prestonice,  između Markosa Nadera i Gorana Gogija Kneževića.
“Večni rivali” Marcos Nader (28) i Gogi Knezević (40)  boriće se u ringu u borbi od 10 rundi po 3 minuta, a onaj ko bude pobedio poneće titulu “najboljeg u Beču”.

Nader se prošle godine, posle dvogodišnje pauze, ponovo vratio u ring i po prvi put će se sastati u ringu sa Kneževićem.

Interesantno je i to da su ova dva boksera godinama “prozivala” putem medija, a 13. aprila  će napokon odmereti snage za titulu najboljeg u Beču , što će svakako biti spektakl.

Marcos Nader osvojio je titulu prvaka EU u aprilu 2013. godine. Prema WBA, on se i danas nalazi među prvih 20 u Evropi. Gogi Knežević je prvi Austrijanac koji je osvojio WBC titulu 2016. godine. Postao je i prvak WBC Istočne Evrope.

Marcos Nader je nedavno imao povredu ahilove pete, ali se oporavio i kako najavljuje,  u top je formi.

Gogi Knežević je nedavno boksovao “pripremni” meč u Hamburgu i u dve runde nokautirao protivnika.

U uglu ringa Kneževića biće trener Siniša Popović, s kojim je Knežević obnovio saradnju i sa kojim je imao najbolje borbe među kojima je i ona protiv Josefa Matolcsija, kad je osvojio WBF titulu.
Naderu će najveća podrška biti brat Danijel, koji je jedan od osnivača bokserskog kluba BOUNCE, a koji je i organizator Bounce Fight Night. On je uvek u uglu ringa kada njegov brat Markos boksuje, što se dosad pokazalo kao pobednički tim.

 Gogi Knežević, čiji su roditelji poreklom iz Srbije, sa 24 godine je postao profi bokser i ima 43 profesionalne borbe u karijeri.

BOUNCE FIGHT NIGHT
Subota, 7. aprila 2019.
Ulazak u halu od 18:00 sati, početak 19:00 časova
Erste Bank Arena (bivša Albert Schultz Halle), Attemsgasse 1, 1220 Beč
Prevoz: U1 stanica Kagran i tramvaj 26

Ulaznice po ceni od 29,30 evra možete kuputi na Wien Ticket , a sve informacije možete dobiti na broju telefona +43 1 58885.

VIP karte možete rezervisati u bokserskom klubu BOUNCE, a informacije potražite na broju telefona  +43 676 33 88 912