24. dec 2017 u 10:00 - 17:00

Božićni dan u Dečijem muzeju (Kindermuseum)

U nedelju 24.12. 2017. u Dečjem muzeju u dvorcu Schönbrunn pripremljen je zanimljiv program.

Božićni dan u Dečijem muzeju (Kindermuseum)

U Dečjem muzeju  (Kindermuseum Schloss Schönbrunn”) u Beču , vreme isčekivanja Božića osmišljen je na kreativan način i uz raznolik program. U zanatskoj radionici Poldis  mogu se ostvariti maštovite ideje najmlađih Bečlija i da se naprave magični pokloni u društvu simpatičnog dvorskog duha Poldija .

Deca mogu napraviti kutije sa motivima Sneška Belića, ukrase za jelku ili zimske kuće za ptice kao božićne poklone za svoje najmilije.
Dvorski duh Poldi star već stotine godina i doživeo je mnogo Božića, on će ispričati uzbudljive i zabavne priče u lutkarskoj predstavi za decu.
Ako posetite Dečji muzej 24.12.2017. , možete pomoći duhu Poldiju i u tematskom razgledanju „Božić u Dečijem muzeju“ da pronađe božićne anđele koji se kriju u čitavom muzeju. Nagrada za pronalazača je malo iznenađenje.
Info & Rezervacija: reservierung@schoenbrunn.at ili 01 811 13 239
Cena karte: Odrasli 8,80€ Deca 6,70€
Adresa: Schönbrunner Schlossstraße, 1130 Wien

Posle razonode u Dečjem muzeju roditelji mogu prošetati sa decom i do Božićne pijace kod dvorca ili do Zoo vrta koji u nedelju 24.12. 2017. takođe ima specijalan program kao što su  besplatne ture sa vodičem ili mogućnost pravljenja poklona.

Lep dan vam želimo!

Pročitajte još  Deca sa bečkog dvora