30. mar 2019 u 19:30 - 22:00

Koncert filmske muzike sa Balkana u Akzent teatru

Koncert filmske muzike sa Balkana u Akzent teatru je dirljiv umetnički, scenski, muzičko- filmski susret sa prošlim i sadašnjim vremenom.

Koncert filmske muzike sa Balkana u Akzent teatru

Koncert filmske muzike je zamišljen kao kombinacija video prezentacije i nezaboravnih melodija gde će posetioci će doživeti  scene iz poznatih, ali i malo zaboravljenih starijih i novijih filmova i serija koje su se gledale u regionu.

Oko petnaestak sjajnih umetnika dočaraće publici u Beču filmove i serije kao što su  „Kuduz“, „Zone Zamfirova“, „Montevideo“, „Južni vetar“, „Ubice mog oca“, „Moj rođak sa sela“, „Ranjeni orao“, „Jutroće promeniti sve“ i drugi. U  odabranim muzičko- scenskim numerama nastupaće i članovi A:Hor-a,  kao i Crkveni hor iz Beča.

Autori, reditelji  i kompozitori koji će biti zastupljeni u programu su Emir Kusturica, Zdravko Šotra, Darko Bajić, Goran Bregović, Željko Joksimović, Neša Galija, Vojkan Borisavljević, Bajaga, Saša Lošić i mnogi drugi.

Koncert filmske muzike sa Balkana je veče sjajne muzike, divnih odabranih pesama, vrhunske glume i humora, a publika će se vratiti  u neka srećna vremena kada su omiljene filmove gledali po nekoliko puta, identifikovali se i doživljavali kao svoje sudbine. Jedan dirljiv umetnički, scenski, muzičko- filmski susret sa prošlim i sadašnjim vremenom.

Specijalni gosti koncerta:
Glumci Vojin Ćetković, Jovana Stojiljković, Nebojša Milanović
Muzičar i kompozitor Neša GALIJA.

Organizator koncerta:  A:Kultura Vienna

Datum:  Subota, 30.03.2019 u 19:30h
Mesto: AKZENT Teatar
Adresa: Theresianumgasse 18, 1040 Wien

Ulaznice za koncert , po ceni od 18, 22, 26 i 30 evra, mogu se kupiti  na blagajni  ili on- lajn na zvaničnoj internet stranici Akzent teatra, 

 

Detaljnije informacije putem broja telefona  +43 6604880039  ili office@akulturavienna.com

Facebook događaj