05. okt 2019 u 21:30 - 23:55

Koncert uživo: Riblja čorba i S.A.R.S u Beču

Koncert u Beču koji će uskoro oduševiti bečku publuku je zakazan 5. oktobra 2019. godine. Uživo u Beču Riblja čorba i S.A.R.S.

Koncert uživo: Riblja čorba i S.A.R.S u Beču

U subotu 5. oktobra 2019. godine Bečlije očekuje sjajan koncert jednih  od najvećih bendova na domaćoj sceni,  grupe Riblja Čorba i “S.A.R.S”.

Koncert će se održati u Lugner City-ju, a posetioci mogu ući na koncert od 21:30h.

Cena ulaznice u predprodaji ( do 22. septembra) već od 20 €, a VIP ulaznice 50€.

PRODAJA ULAZNICA NA INFORMACIJAMA U LUGNER CITY-ju .

Više informacija putem brojeva telefona 0676 784 08 30 ili 0676 908 58 56

 

“Riblja čorba” je nastala 1978. godine, kada je Bora Đorđević napustio “Rani mraz” i Đorđa Balaševića, i sa prijateljima iz grupe “SOS” osnovao jednu od najpoznatijih grupa u istoriji domaće muzike. Iste godine je nastao prvi album koji je doživeo veliki uspeh. Nije zabeleženo da je neka grupa na domaćoj YU-sceni ostvarila toliki uspeh već s prvim albumom, као što je uspela Riblja čorba sa svojim prvencem “Lutka sa naslovne strane”. Veliki hitovi ove grupe toliko su brojni i popularni da bi bilo nezahvalno izdvajati pojedine.
Grupa je i do danas ostala popularna i legendarna u svojoj vrsti muzike. Njihove pesme se gotovo svuda mogu čuti, a publiku grupe čine sve generacije.

Grupa “S.A.R.S” posednjih godina je jedan od sastava čija popularnost neverovatno brzo raste. Pročuli su se pesmom “Buđav lebac”, a tu su bile i pesme kao što je “Perspektiva”, “Lutka” i mnoge druge. Posle ovim pesama grupa je vrlo brzo dospela u cenatr interesovanja celog regiona.

Grupu neobičnog naziva Sveže amputirana ruka Satriania (S.A.R.S.) osnovali su 2006. godine u Beogradu, Dragan Kovačević- Žabac i Aleksandar Luković- Lukac.

Za bend S.A.R.S. poznato je kako su prava beogradska atrakcija, a svojom pojavom i kombinovanjem raznih žanrova, pune velike dvorane i izdvajaju se od ostalih bendova.

Većina njihovih pesama  ima po nekoliko miliona pregleda na Jutjubu, a gde god nastupaju izazivaju oduševljenje publike.

Datum: 5. oktobar 2109.
Vreme: 21.30h
Mesto: Lugner City, Gablenzg. 11, 1150 Wien