08. okt 2017 u 19:30 - 21:15

Predstava “Klaustofobična komedija” uskoro u Beču

Predstava “Klaustrofobična komedija”, po tekstu Dušana Kovačevića i u režiji Darka Bajića, biće premijerno izvedena u nedelju 8. oktobra 2017. godine na sceni Akcent teatra u Beču. Ulaznice su već u prodaji!

Predstava "Klaustofobična komedija" uskoro u Beču

Odlični utisci koji se prepričavaju dugo nakon odgledane predstave, doveli su do ogromnog interesovanja publike, pa se za ”Klaustrofobičnu komediju” uvek traži karta više.

Genijalna glumačka postava koju čine Ljubomir Bandović, Nevena Ristić, Marko Janketić , Zoran Cvijanović, Slavko Štimac , Jovana Stojiljković i Igor Grabovica odlično se snašla u tumačenju sada već genijalnih likova koji čine svet ”Klaustrofobične komedije”.

”Klaustrofobična komedija” napisana je 1983. godine, a praizvedbu je imala 6. novembra 1987. u režiji Dušana Kovačevića.

Tadašnju glumačku postavku činili su Danilo Bata Stojković, Miša Janketić, Jelisaveta Seka Sablić, Danilo Lazović, Sofija Žugić. Predstava se vratila na repertoar u Zvezdara teatra 2015. godine i od tada ne prestaje interesovanje publike za ovu tragikomediju.

Nedelja 8. oktobra 2017. –  Akzent teatar.

Interesovanje publike u Beču je takođe ogromno, zbog čega savetujemo da požurite sa kupovinom karata.

Ulaznice za predstavu možete kupiti na zvaničnoj internet stranici teatra Akzent

Info telefon 0667 77 52 555