31. maja 2019 - 02. juna 2019 u 14:00 - 20:00

BBQ Days & Steak Festival: Gastronomska manifestacija za ljubitelje mesa

“Steak festival” koji se održava u Beču več nekoliko godina,  je veoma zanimljiva manifestacija za Bečlije i njihove goste. Nešto sasvim drugačije, gastonomska manifestacija koju trebate posetiti.

BBQ Days & Steak Festival: Gastronomska manifestacija za ljubitelje mesa

BBQ Days & Steak Festival je najveći austrijski sajam roštilja i još mnogo specijaliteta koji se pripremaju na otvorenoj vatri. Ova manifestacija je jedinstvena prilika da u jednoj hali na pravoj vatri , bez obzira na vremenske prilike, isprobate sve specijalitete sa roštilja.

BBQ Days & Steak Festival održaće se u u Marx Halle, od 31. maja do 2. juna 2019. godine,  kao jedna  gastro manifestacija Barbecue Days 2019 i u sklopu iste  i dodatni event “Steak Festival”.
Pod motoom “Meso je naše povrće – 0% vegan – 100% užitka” posetiocima je odmah jasno da će imati priliku da  uživaju u u jedinstvenim gastro ukusima, dobroj zabavi i otkriti sve čari tog mesnog kralja “Steak-a”.

“Steak festival”  je nešto veoma zanimljivo za Bečlije i njihove goste, nešto drugačije, event koji  trebate posetiti. Ulaz je besplatan!

STEAK je naziv programa!

–  “Sočan STEAK na žaru – onako kako vi volite” – od najboljeg komada mesa pripremljen od najboljih majstora za roštilj
–   Degustacija i prodaja odrezaka (sirovih i pripremljenih) od strane  vodećih ponuđača
–  “Radionica za bifteke” sa inostranim i domaćim majstorima
–  ” Roštilj zona” gde možete sami ili sa prijateljima grilovati svoje meso
–  “Bečki Steak takmičenje”  za amatere i profesionalce, sa nagradama i mogućnost odlaska na Evropsko takmičenje

Facebook Event “Grill- und Genussfestival Wien 2019 –  Steak Festival” 

Osim toga, na brojnim štandovima posetioci mogu probati i ostale slične specijalitete kao što su rebrca,  ražnjići, Asado, Pulled Pork, razne burgere i ostalo. Takođe su na raspolaganju i najbolje domaće pivo!