24. nov 2018 u 19:30 - 21:30

Veliki koncert društva Stevan Mokranjac povodom 20 godina postojanja

KUD Stevan Mokranjac jedno od najuspešnijih društava u dijaspori proslaviće 20 godina postojanja velikim gala koncertom u Beču.

Veliki koncert društva Stevan Mokranjac povodom 20 godina postojanja

Pod sloganom „Naša magija 1998-2018“, KUD Stevan Mokranjac obeležiće svoj jubilej dve decenija postojanja, velikim gala koncertom koji je zakazan za 24. novembar 2018.  u koncertnoj dvorani Muth u Beču.

Za ovu specijalnu priliku „Stevan Mokranjac“ priprema bogat program u kojem će publiku povesti na „magično putovanje“ brojnim koreografijama, a sve to biće dodatno obogaćeno specijalnim performansom pod nazivom “ Vilinska priča”.

“Vilinsku priču” će pratiti tok dešavanja na sceni i osmišljena je kao muzički scenski nastup koji govori o životu srpskog naroda. Na koncertu će biti izvedene koreografije sa kojim je KUD Stevan Mokranjac imalo najviša uspeha i sa kojima je društvo osvajalo brojna takmičenja.

Izvodiće se koreografije renomiranih stručnjaka u ovoj oblasti, kao što su Desanka Đorđević, Slobodanka Rac, Dobrivoje Putnik i drugih. Na koncertu će nastupati prvi izvođački ansambl sa 11 koreografija.

Koncert „Naša magija 1998-2018“ održaće se u jedinstvenom ambijentu koncertne dvorane „Muth“, koja je zvanična sala čuvenog hora „Bečki dečaci“  i nalazi se u  2. bečkom okrugu na adresi Am Augartenspitz 1  (Ecke Castellezgasse).
Ulaznice  za ovaj jedinstveni kulturni događaj mogu se kupitina blagajni „Muth-a“ ili  u prostorijama KUD Stevan Mokranjac na adresi Arthaberpl. 3, 1100 Wien

Detaljnije informacije i rezervacije putem broja telefona + 43 699 114 35 271 (Saša Božinović).