Klub novinara

Udruženje Dijaspora Media kolegama iz medijskih kuća u Austriji i onima iz inostranstva nudi mnogobrojne mogućnosti za saradnju, ali i profesionalnu podršku u radu.
Sa željom da postanemo prepoznatljivi i okupimo kolege iz profesije i razgovaramo i radimo na brojnim projektima u osnivanju smo kluba novinara.
Stalo nam je do umrežavanja s kolegama iz Austrije i zemalja regiona, koji su zainteresovani za život i aktivnosti naše dijaspore, Austriju i Beč.

Želimo uspostavljanje partnerstva s novinarima i medijskim kućama iz drugih zemalja koji se bave dijasporom i saradnjom u oblastima kulture i privrede.

U naš klub dobro su došli i sve druge kolege, koji  nisu novinari, a bave se bave medijskim poslom.

U planu su brojni susreti, razmena iskustava, putovanja, a trudićemo se i da kolegama obezbedimo određene povlastice kako bi oni lakše obavljali svoj posao.

Redakcija Dijaspora TV  raspolaže kompletnom tehnikom za brzu i kvalitetnu obradu priloga (montaža, titlovanje i/ili sinhronizacija nemački/srpski). Moguće je korišćenje naše opreme za snimanje, asistencija prilikom snimanja priloga i organizovanja mesta snimanja, nalaženja sagovornika i slično. Kolege iz drugih medijskih kuća mogu besplatno da preuzimaju priloge i emisije s našeg portala. 
Naš Klub novinara je otvoren za sve kolege kojima je važna saradnja.

Javite nam se slobodno, opišite nam svoje namere i potrebe i svratite do nas kada ste u Beču.
E-mail: office@dijaspora.tv 

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava