28. maja 2019 u 18:00 - 21:00

Ustani i govori: Grupne radionice u Beču za uspešan javni nastup

Za uspešan javni nastup posetite grupnu radionicu “Ustani i govori” koja će se održati u Beču, a predavač je trener komunikacije Branislav Bane Katić, koji ima više od 15 godina iskustva na televiziji, nastupe na velikim kulturnim i obrazovnim manifestacijama i održane radionice širom sveta.

Ustani i govori: Grupne radionice u Beču za uspešan javni nastup

Smatra se da je strah od javnog nastupa jedan od najjačih neprijatnih osećaja i neopisivo stresna situacija za ljude koji trebaju nešto saopštiti  ili preneti poruku pred manjom ili većom grupom ljudi.

Jeza, mentalna blokada, nesigurnost, hladan znoj i mucanje su samo neki od brojnih simptoma koji se javljaju kao posledica straha od javnog nastupa. Pojedinci mogu da savladaju taj strah, ali većina njih nisu u stanju da to učine. Samo iskustvom i vežbanjem se stvara rutina, a rutinom sigurnost u ono što radite, u ovom slučaju govoriti javno.

Ako tome pridodamo još i pozitivnu tremu koja neminovno prati svaki javni nastup, onda su najvažniji kvalitetna priprema i puno vežbanja, ali i saveti profesionalaca.

Branislav Bane Katić,  sa više od 15 godina iskustva na televiziji i nastupima na velikim binama, uskoro će u Beču održati grupne radionice pod nazivom „Ustani i govori“.

Zašto je ova obuka korisna za Vas?

Radionice „Ustani i govori“ su namenjene  polaznicima koji zbog potrebe posla ili ličnog razloga žele da nauče najvažnije tajne govorničkog zanata i steknu sigurnost u javnom nastupu.

Javni nastup ne predstavlja samo nastup u medijima, već i razgovor sa nepoznatim osoboma kojima želite da predstavite svoj posao, hobi ili neku drugu aktivnost. Uspešnu  prezentaciju  čine niz elemenata koji moraju biti harmonizovani kako bismo na pravi način izložili našu temu. Na koji način su izgovorene reči i sadržaj koji govorimo,  ai i vaša neverbalna komunikacija, kao što su glas, držanje tela, izgled i ostalo.

Bez obzira na trenutnu ili buduću profesiju, javni nastup je sastavni deo života svakoga od nas i skoro svakodnevno se veliki broj ljudi „obraća“ na nekom važnom mestu. Iako ste već u profesijama koje zahtevaju česte nastupe na radionici „Ustani i govori“ saznaćete brojne interesantne pojedinosti i vaš javni nastup dovesti do višeg nivoa.

 

Basic Workshop „Ustani i govori“

Radionica „Ustani i govori“ održaće se u Beču, 28. maj 2019. godine,  u poslovno-medijskom centru IDEAHOUSE, na adresi Führichgasse 12, 1010 Wien. Radionica traje 3 sata i u tom periodu polaznici će imati bazični kurs sa praktičnim vežbama pomoću kojih mogu steći potrebno znanje za javni nastup ili prezentaciju pred klijenata i publikom.

Trening je osmišljen i veoma zanimljiv tako da polaznici već u prvom satu radionice dobijaju potrebno znanje.

Prijavu učešća na radionici  28. maja 2019. godine u Beču popuniti na ovom linku.

 

Branislav Bane Katić ima dugogodišnje iskustvo u javnim nastupima i veoma je uspešan u edukaciji drugih ljudi. Prvi put je stao ispred kamera 2003. godine,  ali je i sam prolazio kroz brojne  obuke velikih televizijskih kuća i profesionalaca. Uporedo sa angažmanima na televizijama kao što su Sky, Discovery i Motorvision,  završavao je brojne priznate kurseve za trenera komunikacije. Iza sebe ima brojne seminare za javne nastupe, dikciju i veštine prezentovanja, a svoja iskustva je sa velikim uspehom, kao trener, prenosio na brojnim radionicama širom sveta.

Kao voditelj programa na različitim kulturnim i obrazovnim manifestacijama, ali i kao voditelj (Beovizije i Evrovizija 2008. godine, voditelj preko 90 internacionalnih konferencija za medije na Evrosongu 2011. godine u Dizeldorfu i četvorogodišnje iskustvo kao voditelj popularnih emisija na Sat1 i Pro7) imao je priliku da usavršava veštine javnog izlaganja kao prezenter  i voditelj.

Od 2018. godine, veštine prezentovanja prenosi u uspešnim kompanijama, ljudima iz šou biznisa i svima onima koji su zainteresovani da nauče i poboljšaju svoj javni nastup.