29. maja 2019 u 20:00 - 23:54

Bečki oskar popularnosti

„Bečki oskar popularnosti“ održaće se u sredu 29. maja 2019.  u dvorani “Mozaik Eventcenter”, na adresi Schererstraße 4, 1210 Wien.

Bečki oskar popularnosti

Bečki oskar popularnosti  je muzička manifestacija i jedna od retkih prilika kada se tako veliki broj izvođača i muzičkih imena okupi na jednom mestu i nastupa na istoj sceni. Kao i predhodnih godina  na manifestaciji Bečki oskar popularnosti će pevati više od 20 pevača i pevačica iz celog regiona.

Najpopularnijim pevačima na estradi biće uručen „Bečki oskar popularnosti“ i priznanja kao što su pevač godine, otkriće godine, najtiražniji pevač i slično. Takođe će biti uručena priznanja i  bečkim firmama i pojedincima koji su bili uspešni u protekloj godini.

Voditelj programa je Goran Čomor, a  od muzičkih zvezda narodne muzike najavljen je dolazak Adila, Mine Kostić, Adreane Čekić, Katarine Grujić, Emira Habibović, Viki Miljković, Indy , Katarine Živković, Nadice Ademov, Emira Đulovića,  i mnogih drugih. Takođe se očekuje  i nastup bivših supružnika Slobodana Radanovića i Kije Kockar, kao i 

Organizator muzičke manifestacije „Bečki oskar popularnosti“ je  “In Production” na čijem čelu se nalaze Gane i Danijel  Ðurić , a ove godine kao glavni partner manifestacije  je poznati bečki restoran  “Lovac”.

„Bečki oskar popularnosti“ održaće se u sredu 29. maja 2019. godine, sa početkom u 20:00 časova,  u dvorani “Mozaik Eventcenter”, na adresi Schererstraße 4, 1210 Wien.

Više informacija i rezervacije ulaznica za Bečki oskar popularnosti putem broja telefona +43 660 437 8891