30. maja 2018 u 21:00 - 23:30

BEČKI OSKAR POPULARNOSTI

„Bečki oskar popularnosti“ održaće se u sredu 30. maja 2018. u dvorani “Mozaik Eventcenter” na adresi Schererstraße 4, 1210 Wien.

BEČKI OSKAR POPULARNOSTI

„Bečki oskar popularnosti“ održaće se u sredu 30. maja 2018.  u dvorani “Mozaik Eventcenter”, na adresi Schererstraße 4, 1210 Wien.

Voditelj programa je Goran Čomor, a od pevača i od zvezda narodne muzike najavljen je dolazak za sledeće Darko Lazić, Rada Manojlović, Dejan Matić, Ðani, Dara Bubamara, Ljuba Perućica, Katarina Grujić, Cvija, MC Yankoo, Šako Polumenta, Indy, Aleksandra Mladenović, Tamara Milutinović, Peđa Medenica, Adil Maksutović, grupa “In Vivo”, Danijel Ðurić, Sandra Afrika, Nadica Ademov, Milena Ćeranić, Marina Tadić, Aca Živanović i drugi. 

Organizator muzičke manifestacije „Bečki oskar popularnosti“ je  “In Production” na čijem čelu se nalaze Gane i Danijel  Ðurić , a ove godine kao glavni partner manifestacije  je poznati bečki restoran  “Semendria”.
Najpopularnijim pevačima na estradi biće uručen „Bečki oskar popularnosti“ i priznanja, kao što su pevač godine, otkriće godine, najtiražniji pevač i slično. Takođe će biti uručena priznanja i  bečkim firmamam i pojedincima koji su bili uspešni u protekloj godini.

Ulaznice su u prodaji i možete ih kupiti u restoranima Semendria.

Super VIP neograničena hrana i piće, cena je 150€ po osobi.

VIP neograničena hrana i prva tura sa exkluzivnim pićima alkoholnim i bez alkoholnim (flasa viskija, flasa vodke), cena je 100€ po osobi.

Samo ulaznica, mesto za sedenje! Konzumacija extra, cena je  30€ po osobi.

Broj mesta je ograničen!

Sve  informacije na: +43 660 437 88 91   i   +43 65 320 3200