19. maja 2019 u 19:30 - 21:30

The Belgrade Dixieland Orchestra u Akzent teatru

Belgrade Dixieland Orchestra gostuje 19. maja i u Akzent teatru u Beču, sa spektaklom „Sentimentalno putovanje“ i 100 minuta vrhunskog kulturnog doživljaja.

The Belgrade Dixieland Orchestra u Akzent teatru

Belgrade Dixieland Orchestra, ekskluzivni ansambal koji jedini neguje diksilend muziku u regionu, gostovaće u Beču u nedelju 19. maja 2019. godine kada će publika doživeti pravi  Broadway spektakl.

Koncert pod nazivom  „Sentimentalno putovanje“ je zapravo 100 minuta vrhunskog scensko-muzičkog  doživljaja, a program je  koncipiran tako da, osim članova Orkestra uključuje i, za publiku najatraktivniji deo performansa je plesni ansambl “The Dixie Dance Show” čiji plesači, u izuzetno lepim kostimima ove epohe, igraju najatraktivnije okretne plesove tog vremena!

Belgrade Dixieland Orchestra je sastavljen od osam izuzetnih muzičara-solista, koji doprinose razigranoj atmosferi i duhu tradicionalnog džeza, koji je vezan za igru i pesmu multikulturne sredine grada u kojem je rođen – Nju Orleans. Osnovan 2001. godine, danas je jedini aktivni dixieland orkestar u regionu. Opredeljenje za tradicionalni džez čini ga jedinstvenim, a na stotine uspešnih nastupa u zemlji i inostranstvu dostojnim reprezentom najviših dometa beogradske muzičke scene.

Publika u Beču će biti oduševljena koncertom Belgrade Dixieland Orchestra, kao  i atmosferom, muzikom i plesom.

Ulaznice možete kupiti na blagajni Akzent teatra ili na on-lajn na internet stranici Theater Akzent 

Organizator: Srpski kulturni forum