15. mar 2018 u 19:30 - 22:00

Čajanka sa Pecom Popovićem u Beču

“Čajanka sa Pecom Popovićem” je svojevrsno putovanje kroz muzičku istoriju i priča „čoveka muzike“, kao i promocija njegove knjige “Biti rokenrol”. Specijalni gost večeri je Dejan Cukić.

Čajanka sa Pecom Popovićem u Beču

Novinar, rok kritičar i publicista Petar Peca Popović je tokom svoje četiri decenije duge karijere sarađivao  i družio se sa najvećim zvezdama svetske pop i rok muzike.  Autor je brojnih muzičkih radio i televizijskih emisija, stvarao je rok grupe, pomagao mladim muzičarima i usmeravao ih na pravi put.

Petar Peca Popović dolazi u Beč gde će se družiti sa ljudima i ispričati  najzanimljivije detalje iz svog života i karijere.
„Čajanka sa Pecom Popovićem“ je svojevrsno putovanje kroz muzičku istoriju i priča  „čoveka muzike“, kao  i promocija njegove knjige “Biti rokenrol”. Specijalni gost večeri je Dejan Cukić koji će „živom muzikom“ upotpuniti ovaj jedinstveni rock´n´rol događaj.

Gost večeri, jedno od najpoznatijih imena naše rok muzičke scene, Dejan Cukić, publici je poznat kao pevač, muzičar, novinar i pisac.

 

Datum: 15. mart 2018.
Vreme: 19:30h
Mesto: Amtshaus Rudolfsheim-Fünfhaus
Adresa: Rossinagasse 4, 1150 Wien

Ulaz je slobodan,  rezervacija obavezna!  Rezervaciju sa vašim imenom možete poslati na  office@skforum.at

Organizator: Srpski kulturni forum