16. nov 2019 u 20:00 - 23:55

Ceca Ražnatović: Koncert u Beču-Pyramide Vösendorf

Ceca Ražnatović održaće koncert u Beču, u subotu 16. novembra 2019. godine u Pyramidi, a na sceni će joj se pridružiti Andreana Čekić i Tea Tairović.

Ceca Ražnatović: Koncert u Beču-Pyramide Vösendorf

Za ljubitelje narodne muzike u Austriji uskoro sledi  koncert Svetlane Cece Ražnatović koji će se održati u subotu 16. novembra 2019. godine u kongresnom centru Pyramida, nadomak Beča.

Koncert u Beču, za obožavaoce Cece Ražnatović, ne donosi mnogo iznenađenja. Cecina publika je uvek sigurna da će se fenomenalno provesti i sa svojom omiljenom pevačicom pevati u glas cele večeri. Tako je uvek kad Ceca dolazi u Beč, ali tako je i na svakom njenom koncertu širom dijaspore.

Ono što će jedino biti drugačije od dosadašnjih koncerata u Beču je to što će zajedno sa Cecom na sceni pevati Andreana Čekic i Tea Tairović.

Armija obožavalaca iz svih krajeva Austrije ali i okolnih zemalja dolazi u Beč, tačnije Vosendorf, u veliku dvoranu Pyramida koja kad je Ceca u pitanju primi i više od 4.000 posetilaca. Ono što je interesantno, a postala je već tradicija, da se Cecini koncerti u Beču, već godinama unazad, održavaju  u mesecu novembru.

Ceca inače veoma voli Beč – njegovu energiju , naše ljude koje žive u njemu, a često voli i da šopinguje u Beču.

Ceca Ražnatović: Koncert u Beču
Subota, 16. novembar 2019. ( ulaz od 20:00 časova)
Pyramide Vösendorf
Parkallee 2, 2334 Vösendorf

Ulaznice za koncert u Beču  16. novembra 2019. se još uvek mogu kupiti na www.oeticket.com, a detaljnije informacije možete dobiti putem broja telefona +43 664 99 48 2070.

NAJNOVIJE VESTI-NASLOVNA OVDE