18. apr 2018 u 18:30 - 20:45

Dečji muzički festival „Zlatna pčela“

Udruženje A:KULTURA iz Beča organizuje  dečiji muzički festival  „Zlatna pčela“, gde mogu  učestvovati deca i mladi koji pohađaju muzičku školu ili imaju privatne profesionalne pedagoge. Zastupljeni su instrumenti: violina, klavir, harmonika i ostali. Festival je namenjen deci uzrasta do 18 godina, a namera organizatora je da okupi decu soliste iz Beča, kao i njihove profesore i roditelje. Cilj festivala „Zlatna […]

Dečji muzički festival „Zlatna pčela“

Udruženje A:KULTURA iz Beča organizuje  dečiji muzički festival  „Zlatna pčela“, gde mogu  učestvovati deca i mladi koji pohađaju muzičku školu ili imaju privatne profesionalne pedagoge. Zastupljeni su instrumenti: violina, klavir, harmonika i ostali.

Festival je namenjen deci uzrasta do 18 godina, a namera organizatora je da okupi decu soliste iz Beča, kao i njihove profesore i roditelje. Cilj festivala „Zlatna pčela“ je da populariše dečije muzičko stvaralaštvo.

Kao i predhodih godina za  muzički festival  „Zlatna pčela“, vlada veliko interesovanje, a  deca i mladi talenti se mogu prijavite za učešće do srede 11. aprila 2018. Prijave mogu biti pojedinačne ili grupne i  u različitim formacijama, na primer , kao hor  i slično.

Kontakt organizatora i prijave:  office@akulturavienna.com ili na broju telefona 0660 488 0039
Kontakt osoba/organizator Milorad Samardžija.
Pozvani su i svi zainteresovani da budu u publici 18. aprila i prisustvuju ovom lepom muzičkom i umetničkom događaju.

Kada: 18.04. 2018. u 18:30h
Gde: Festsaal der Bezirksvorstehung 15, Rosinagasse 4,  1150 Wien

Ulaz: besplatan, uz dobrovoljni prilog
Info: www.akulturavienna.com

Više informacija o festivalu i programu u našem predhodnom tekstu: Prijave u toku: Dečji muzički festival „Zlatna pčela“ u Beču