22. juna 2018 - 24. juna 2018 u 12:00 - 11:30

Donauinselfest: Najveći muzički festival na otvorenom

Na 11 bina i 18 tematskih ostrva nastupiće brojni muzičari iz više zemalja, a posetioci će moći, uz besplatan ulaz, da uživaju i u bogatom kulturnom i zabavnom programu za mlade i stare.

Donauinselfest: Najveći muzički festival na otvorenom

Jubilarno izdanje  najvećeg besplatnog muzičkog festivala u Evropi, Donauinselfesta, nosi naslov „35 X Free“ i održaće se od 22. do 24. juna 2018. godine. Na 11 bina i 18 tematskih ostrva nastupiće brojni muzičari iz više zemalja, a posetioci će moći, uz besplatan ulaz,  da uživaju i u bogatom kulturnom i zabavnom programu za mlade i stare.

Osim muzičkih ugođaja, i ove godine će se ponuditi okvirni program sa brojnim atrakcijama, kao što je „Flower Tower“, koji će iz ptičje perspektive ponuditi novi ugao posmatranja događanja na ostrvu. A ljubitelji fudbala će i na ostrvu, za vreme trajanja festivala, moći na posebnim, za to određenim mestima, da prate utakmice na Svetskom prvenstvu u fudbalu 2018.

Naravno da su se organizatori mislili i na najmlađe posetioce za koje će biti pripremljen poseban šarolik program. A kao i svake godine biće „ića i pića“ u izobilju za svačiji ukus.
Facebook DOGAĐAJ

 

MEDIJSKE USLUGE: Medijskim kućama i kolegama novinarima pružamo usluge snimanja na terenu po njihovom nalogu i asistencije prilikom snimanja, preko omogućavanja snimanja na raznim lokacijama u gradu do stavljanja na raspolaganje opreme i vršenja usluga montaže, simultanog i konsekutivnog prevođenja i titlovanja njihovih priloga (nemački/srpski i obrnuto) na licu mesta, za vreme boravka u Austriji (Beču). Očekujemo vaš upit: media@idea-house.at