18. nov 2017 u 19:30 - 21:30

“Država bez teškoća” = Austrija bez stranaca?

Urnebesna komedija s pevanjem prikazuje vam kako izgleda zemlja u kojoj više nema stranaca. Predstava se izvodi samo jednom, 18. novembra, tako da treba požuriti s rezervacijom.

"Država bez teškoća" = Austrija bez stranaca?

Amaterska glumačka grupa “Nesvrstani diletanti” u subotu, 18. novembra 2017. u “Sargfabrik” izvodi komediju “starog Bečlije” Gorana Novakovića-Goxille na srpskom jeziku sa nemačkim titlovima. U ovom urnebesnom komadu videćemo kako bi izgledala Austrija kada bi iz nje nestali svi stranci. Stranci se u komadu zovu “Hinauslenderi”, a “dozvole za vođenje života” izdaje im gospođa Zatvor-Progon.

Komad je začinjen brojnim pesmama, tako da se u stvari radi o mešavini kabarea, revije i pozorišta. Komad je režirao bečki autor i glumac Darko Markov, koji je publici poznat po svojim predstavama, a posebno po monodrami “Sumrak u bečkom haustoru”.

Očekuju vas smeh i zabava posebne vrste. Možete povesti i svoje austrijske zetove, snaje i prijatelje, jer se cela predstava prevodi, odnosno postoje titlovi na nemačkom jeziku. Ulaznice bi trebalo što pre rezervistati jer u sali ima samo 150 mesta, a kada će biti repriza, još nije poznato. Dakle izvolite! Ulaznice 10 evra. Rezervacije: 0650 796 15 85 • darkomarkov001@gmail.com